Νέες: Θα το πιστέψουν περισσότερο!

Η ήττα ήταν μάλλον αναμενόμενη πριν την έναρξη του παιχνιδιού, αφού απέναντι στις Νέες Ατρομήτου ήταν η πρωτοπόρος και εκ των φαβορί για άνοδο στην Α’ εθνική, ομάδα του Αστέρα Ρεθύμνου.

Ήταν όμως δυσκολοχώνευτη μετά το τέλος του, αφού ναι μεν ήταν αποτέλεσμα της εμπειρίας και ποιότητας των φιλοξενουμένων στο δεύτερο μισό του γηπέδου, ωστόσο η εικόνα για όσους το παρακολούθησαν ήταν ότι αν το πίστευαν περισσότερο οι Νέες Ατρομήτου θα μπορούσαν και να την είχαν αποφύγει!

Ίσως είναι υπερβολικό να ζητάς από μία νεοφώτιστη ομάδα, να λειτουργεί σαν να έχει χρόνια παραστάσεις και τα… μέτρα της κατηγορίας, αλλά οι νεαρές παίκτριες του περιστεριώτικου συλλόγου βάζουν μόνες τους ψηλά τον πήχη.

Παρ’ ότι δέχθηκαν γκολ από τα… αποδυτήρια και κυνηγούσαν στο σκορ από το 2ο κιόλας λεπτό της αναμέτρησης, έφεραν το παιχνίδι στα ίσα κι ενώ είχαν την ευκαιρία να κάνουν την πλήρη ανατροπή, αλλά η μπάλα σε δύο απευθείας εκτελέσεις φάουλ της Κόπελου σταμάτησε στα δοκάρια, δέχθηκαν κόντρα στη ροή το 1-2 και πήγαν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα μεταξύ των ημιχρόνων πίσω στο σκορ.

Το δεύτερο μέρος ήταν απόλυτα ισορροπημένο, χωρίς μεγάλες φάσεις μπροστά στις δύο εστίες, αλλά να μοιάζει σαφώς πιθανότερο αν συμβεί κάτι, αυτό να είναι από την πλευρά των φιλοξενουμένων. Έτσι κι έγινε, σε φάση αμυντικής αρρυθμίας, η ομάδα της Κρήτης έφτασε στο 1-3 που έμελλε να είναι και το τελικό σκορ.

Οι Νέες Ατρομήτου είναι μία ομάδα που διαρκώς ανεβάζει τον πήχη δυνατοτήτων και απαιτήσεων, είναι πάντα στην τρίτη θέση στο ντεμπούτο της στην Β’ εθνική και μόλις πάψει να συλλέγει εμπειρίες, θα μαζεύει περισσότερους βαθμούς.

Σκόρερς: 26′ Κόπελου / 2′, 81′ Τουνα, 39′ Δαφέρμου.

Διαιτητής: Βογιατζιδάκη. Βοηθοί: Μηλιδώνης, Λεκαράκος.

ΝΕΕΣ ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ: Τσομπανοπούλου Ηλ., Σκάγκου, Μαμάνη, Κουκουλοπούλου, Αποστόλου, Σαμίου, Ιωάννου (85′ Τσακοπιάκου), Μπριάνα (85′ Μπάρτζα), Σεφεριάδη (76′ Λαδερού), Κόπελου, Τσομπανοπούλου Φ. (59′ Παθιακάκη).

ΑΣΤΕΡΑΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ: Χατζηστάμου, Νάνου, Βασιλάκη (80′ Παπαδάκη), Καραντωνάκη (56′ Παπακωνσταντή), Δρακάκη, Τούνα, Δαφέρμου, Σταγάκη, Νικηφόρου (66′ Παπακωνσταντή Γ.), Μανωλίτση, Μαραγκουδάκη.

Leave a Reply