Νέες Ατρομήτου: Το απόλυτο με Εθνικό

Τον Εθνικό Πειραιώς υποδέχονται στις 6 το απόγευμα της Κυριακής, στο κεντρικό γήπεδο των αθλητικών εγκαταστάσεων της Χωράφας, οι Νέες Ατρομήτου με μοναδικό στόχο τη νίκη και τη διατήρηση της πρωτοκαθεδρίας στον 5ο όμιλο του πρωταθλήματος της Γ’ εθνικής κατηγορίας.

Η δεύτερη τη τάξει ομάδα της οικογένειας του γυναικείου Ατρομήτου σαρώνει σε όλες τις επιμέρους στατιστικές κατηγορίες, όντας η μοναδική αήττητη ομάδα, η καλύτερη επίθεση (30 τέρματα ενεργητικό), η καλύτερη άμυνα (2 τέρματα παθητικό), ενώ διαθέτει τις δύο κορυφαίες σκόρερς του Ομίλου (Ιωάννου και Ρόκομα με 8 και 7 γκολ αντίστοιχα, με τις Κατσιπάνου και Άχμαντ να ακολουθούν με δύο λιγότερα)!

Φυσικά η αναμέτρηση με τον Εθνικό κάθε άλλο παρά εύκολη είναι και απαιτεί σοβαρότητα και συγκέντρωση για μία ακόμη φορά.. Άλλωστε δεν πρέπει να παραγνωρίζουμε το γεγονός ότι το παιχνίδι του πρώτου γύρου ολοκληρωθηκε ισοπαλο (1-1) και είναι η μία από τις δύο συνολικά ισοπαλίες του περιστεριώτικου συλλόγου.

Τον αγώνα θα διευθύνει γυνακείο τρίο, που συγκροτείται από τη Μαρία Κωτσονούρη (συνδ. Λακωνίας), με βοηθούς τις Αλεξία Αλεξοπούλου και Ευδοξία Μπαλάγκα (συνδ. Ανατ. Αττικής).

Στον πίνακα των σκόρερς προηγείται η Κατερίνα Ιωάννου με 8 γκολ και ακολουθούν οι Δέσποινα Ρόκομα με 7 γκολ, Ξένια Φουστουρίδου (Ακράτητος Α. Λιοσίων) με 6 γκολ, Μαριάννα Κατσιπάνου, Σόνια Άχμαντ και Βασιλική Καραιωσηφόγλου (Εθνικός) με 5 γκολ.

Για τις Νέες Ατρομήτου έχουν σκοράρει ακόμη οι Μπέκιου (2) και Κουκουλοπούλου, Λαδερού και Σεφεριάδη από ένα.

Το υπόλοιπο πρόγραμμα:

Α.Ο. Μεσαριάς – Νέος Πανσαμιακός / Σάββατο 12.00 / Δημ. Ευδήλου

Ακράτητος Α. Λιοσίων – Ιάσων Ιλίου / Κυριακή 18.00 / Δημ. Φυλής


Leave a Reply