Νέες Ατρομήτου: “Προβάρουν” στέψη!

Πρόβες στέψης στο Περιστέρι για τις Νέες Ατρομήτου, που επικράτησαν με σκορ 4-1 και επί του Εθνικού και ετοιμάζουν τις αποσκευές τους για τη Β’ εθνική.

Στην παρθενική τους χρονιά σε εθνική κατηγορία, οι παίκτριες της Καλομοίρας Κοντομίχη έδειξαν καθ’ όλη τη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου μέχρι σημερα, ότι η Γ΄εθνική ήταν απλώς η αφετηρία των ονείρων τους και πολύ μικρή για να τα χωρέσει.

Η κυριακάτικη επικράτηση επί του Εθνικού στο κεντρικό γήπεδο των αθλητικών εγκαταστάσεων της Χωράφας, σε συνδυασμό με την ήττα του Ακράτητου στα Άνω Λιόσια από τον Ιάσονα Ιλίου (0-2), τους έδωσε αέρα τεσσάρων βαθμών, δύο αγωνιστικές πριν το τέλος και πλέον το έναυσμα για τις πρόβες απονομής του τροπαίου του πρωταθλητή του 5ου ομίλου.

Τα γκολ του περιστεριώτικου συλλόγου σημείωσαν οι Σεφεριάδη, Άχμαντ, Ιωάννου και Μπέκιου, ενώ για τον Εθνικό είχε μειώσει πρόσκαιρα σε 2-1 η Πολαντέσκου.

Έπαιξαν οι Κυριακίδου, Σκάγκου, Κουκουλοπούλου, Αχμάντ, Αποστόλου, Παναγιωτακοπούλου, Μπέκιου, Ιωάννου, Σεφεριάδη, Ρόκομα, Κατσιπάνου (Σαμίου, Παπακώστα, Βλαχοπούλου).

Leave a Reply