Νέες Ατρομήτου: Οι προσθαφαιρέσεις

Με ανάρτηση στην επίσημη σελίδα τους σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης οι Νέες Ατρομήτου απευθύνουν το δικό τους “αντίο” στα κορίτσια που δεν συνεχίζουν στις τάξεις τους και καλωσορίζουν νέα μεταγραφικά αποκτήματα και εγγραφές για την αγωνιστική περίοδο 2020-2021.

Συγκεκριμένα αναφέρονται τα εξής:

Το Δ.Σ. του συλλόγου “Νέες Ατρομήτου” εύχεται καλή εκπαιδευτική και αθλητική χρονιά σε όλους και ανακοινώνει τις αθλήτριες που δεν θα συνεχίσουν μαζί μας για την αγωνιστική περίοδο 2020-2021.

Πρόκειται για τις Χριστίνα Λαδερού (ΑΠΣ Ατρόμητος Αθηνών), Ηλιάνα, Φελίσια και Ζωή Τσομπανοπούλου (Ακράτητος Άνω Λιοσίων), Σταυρούλα Σεφεριάδη (Γιάννινα), Κατερίνα Ιωάννου (Θρίαμβος Χαϊδαρίου) και Χριστίνα Παθιακάκη (Αγία Παρασκευή).

Ευχαριστούμε για τις στιγμές που μοιραστήκαμε και ευχόμαστε το καλύτερο για τη συνέχεια των κοριτσιών.

Εκτός των νέων εγγραφών που συνεχίζονται καθημερινά, οι Νέες Ατρομήτου καλωσορίζουν στο δυναμικό τους τις Δανάη Ψυρρή και Αλεξία Κουτσοβασίλη και τους εύχονται πάνω απ’ όλα υγεία και επιτυχίες.

Μοναδική ίσως εκκρεμότητα για την συγκρότηση του ρόστερ, μία μόνο περίπτωση αθλήτριας που λόγω εκπαιδευτικών υποχρεώσεων δεν έχει καταφέρει μέχρι σήμερα να ενημερώσει το Δ.Σ. για το ποδοσφαιρικό της μέλλον”.

Leave a Reply