Νέες Ατρομήτου: Μεταγραφή… Αληθινή!

Ο Ιανουάριος είναι ο μήνας των μεταγραφών. Μεταγραφές στα λόγια και μεταγραφές στην πράξη. Στη δεύτερη κατηγορία εντάσσεται μία ακόμη κίνηση της διοίκησης των Νέων Ατρομήτου, που ενισχύει από τώρα την ομάδα που τη νέα περίοδο θα αγωνίζεται στην κορυφαία κατηγορία του γυναικείου ποδοσφαίρου.

Η Αληθινή Κουτσού αποτελεί πλέον και επίσημα μέλος τους, με τον πρόεδρο του συλλόγου Αναστάσιο Τράγο να ευχαριστεί τον πρόεδρο Γιάννη Τσαντίρη και το Δ.Σ. του Διαγόρα Ραχών για την θετική στάση τους με την παραχώρηση της παίκτριας.

Η 20χρονη ταχύτατη επιθετικός ήταν και η πρώτη σκόρερ του Ικαριώτικου συλλόγου, αλλά δεν είναι και η μοναδική προσθήκη στο δυναμικό του περιστεριώτικου συλλόγου, ούτε καν για τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

Στόχος της διοίκησης του συλλόγου είναι να επιτύχει την άμεση ένταξη μεταγραφικών της στόχων (αντί του καλοκαιριού), ώστε να τους δώσει επιπλέον χρόνο προσαρμογής και να παρουσιαστούν πλήρως ενταγμένες στο σύνολο, στην αφετηρία της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.Leave a Reply