Νέες Ατρομήτου: Άκυρο στην ένσταση

Αρνητική ήταν η απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας ως προς την ένσταση την οποία υπέβαλλε ο Ιάσων Ιλίου μετά την εντός έδρας ήττα του (1-2) στην αναμέτρηση με τις Νέες Ατρομήτου, διότι “η φιλοξενούμενη ομάδα προσκόμισε κάρτα προπονητή, χωρίς να είναι ο ίδιος παρών στον αγωνιστικό χώρο σαν φυσικό πρόσωπο…”.

Η επιτροπή πήρε στα χέρια της όλο το αρχείο της ηλεκτρονικής αλληλογραφίας του εγκαλούμενου σωματείου (Νέες Ατρομήτου) και της αρμόδιας επιτροπής, απ’ όπου είναι σαφές ότι η διαδικασία έκδοσης δελτίου πιστοποίησης του προπονητή, κατόχου δπλώματατος UEFA B, Νικόλαου Δασκαλόπουλου, είχε ξεκινήσει πριν την ημερομηνία διεξαγωγής της εν λόγω αναμέτρησης και ολοκληρώθηκε δέκα ημέρες αργότερα, με την έκδοση του από 3/12/2019 δελτίου.

Επομένως, θα πρέπει το εγκαλούμενο σωματείο (Νέες Ατρομήτου) να απαλλαγεί της αποδιδόμενης σε αυτό άδικης πραξης” καταλήγει η απόφαση της Πειθαρχικής επιτροπής.

Το γιατί ο Ιάσων Ιλίου, ενώ γνώριζε όλες τις λεπτομέρειες της υπόθεσης, επιχείρισε να κερδίσει στα χαρτιά τους βαθμούς που έχασε στον αγωνιστικό χώρο, αφήνει -σε κάθε περίπτωση- σκιά τις σχέσεις των δύο συλλόγων.

Leave a Reply