Νέες Ατρομήτου – Ακράτητος 5-0

Ήταν ντέρμπι στην προαναγγελία του, αλλά στον αγωνιστικό χώρο οι Νέες Ατρομήτου τα έκαναν όλα να φαίνονται ευκολότερα. Με σκορ ημιχρόνου 2-0 και τελικό 5-0, επί του Ακράτητου, συνεχίζουν την αήττητη προέλασή τους στο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής γυναικών.

Οι νεαρές παίκτριες της Καλομοίρας Κοντομίχη αντιμετώπισαν το παιχνίδι με σοβαρότητα από την αρχή ως το τέλος, έπαιξαν πολύ όμορφο ποδόσφαιρο, τέτοιο που κράτησε τον κόσμο καθηλωμένο στην εξέδρα παρά την έντονη βροχή που έπεφτε σε όλο το δεύτερο ημίχρονο.

Υπήρξαν πραγματικά στιγμές που έκρυψαν την μπάλα, υποχρεώνοντας τα μέλη της γυναικείας ομάδας που παρακολουθούσαν από τις εξέδρες του κεντρικού γηπέδου των αθλητικών εγκαταστάσεων της Χωράφας, να τις χειροκροτήσουν επανειλημμένα.

Δύο γκολ πέτυχε από στημένες μπάλες η σπεσιαλίστρια του είδους Άχμαντ και από ένα οι Ιωάννου, Λαδερού και Ρόκομα.

Η Καλομοίρα Κοντομίχη ξεκίνησε τις Φουντουλάκη (2004), Σκάγκου (2004), Κουκουλοπούλου (2005), Άχμαντ (2004), Βλαχοπούλου (2003), Παναγιωτακοπούλου (2002), Σαμίου (2002), Ντιμίτροβα (2004), Σεφεριάδη (2002), Ρόκομα (2001), Ιωάννου (2005), ενώ ως αλλαγή αγωνίστηκαν οι Λαδερού (2005), Γκουγκούση (2003), Παπακώστα (2004), Κατσιπάνου (1999).

Μετά το τέλος του αγώνα, η τεχνικός του Ατρομήτου δήλωσε σχετικά:

Ήταν μια μεγάλη νίκη αυτή που πέτυχαν οι μικρές του Ατρομήτου αποδεικνύοντας και επαληθεύοντας με τον καλύτερο τρόπο τη δουλειά που γίνεται στην ομάδα μας. Με το εμφατικό 5-0 και ποδόσφαιρο κυριαρχίας στο γήπεδο της Χωράφας, η ομάδα δημιούργησε πολλές ευκαιρίες και είχε τη δυνατότητα να πετύχει αρκετά γκολ ακόμη, ενώ δεν απειλήθηκε καθόλου από τις αντιπάλους.

Από την πλευρά του Ακράτητου ειπώθηκε ότι “ δεν ήταν αυτά τα κορίτσια που αγωνίστηκαν στο φιλικό που είχε γίνει τον Οκτώβριο και δεν μπορούσαν να αποτελέσουν εμπόδιο στις φιλοδοξίες της ομάδας τους”.

Ο πρόεδρος της ομάδας μας, κ. Τράγος, δέχθηκε λεκτική επίθεση μετά το τέλος του αγώνα από ανθρώπους που του συστήθηκαν ως γονείς της αντιπάλου ομάδας, με κατηγορίες εκτός ορίων λογικής. Στους αγώνες υπάρχουν επίσημα δελτία της ΕΠΟ και διαιτητές που τα ελέγχουν και στην ομάδα μας οι αθλήτριες δουλεύουν και εξελίσσονται.

Οι παίκτριες της γυναικείας ομάδας, είναι μόνο μερικά χρόνια μεγαλύτερες, αλλά αρκετά γνωστές στον γυναικείο χώρο και βρίσκονταν στις κερκίδες του γηπέδου. Πολλά συγχαρητήρια στις μικρές που μας έκαναν υπερήφανους και καλή συνέχεια στην ομάδα του Ακράτητου με την επισήμανση ότι ζητάμε τον σεβασμό και τη συμπεριφορά που εμείς δείχνουμε και μας αρμόζει.

Η ομάδα μας είναι πρωτοπόρος στις αναπτυξιακές ηλικίες και το αποδεικνύει εδώ και χρόνια με πολλούς τρόπους και δεν επιτρέπουμε σε κανέναν, να προσβάλλει τις αθλητριες και τα μέλη της οικογένειάς μας”.

  • Το Peristeri-academies δημοσιεύει επικουρικά τις ημερομηνίες γέννησης των παικτριών του Ατρομήτου, δίπλα στα ονόματα όσων αγωνίστηκαν.

Leave a Reply