Τράγου: Έδωσε το 3ποντο, αλλά “λύγισε”

Ο τραυματισμός της Μαίρης Τράγου, ήταν η “σκιά” σ’ ένα ντέρμπι με όλη τη σημασία της λέξης, μεταξύ Ατρομήτου Αθηνών και ΑΕΛ 64, στο κεντρικό γήπεδο των αθλητικών εγκαταστάσεων της Χωράφας.

Η αρχηγός του Ατρομήτου πρόλαβε ωστόσο να κρίνει τον νικητή με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 80ό λεπτό (το κέρδισε η Παπαθεοδώρου) και έστειλε την ομάδα του Περιστερίου και πάλι στην πρώτη πεντάδα του πρωταθλήματος της Α’ εθνικής.

Ακριβής διάγνωση του τραυματισμού δεν μπορεί να γίνει άμεσα, αφού το έντονο πρήξιμο στο γόνατο δεν το επιτρέπει. Μία πρώτη εκτίμηση κάνει λόγο για κάκωση συνδέσμων, ωστόσο μετά την πρωινή μαγνητική θα μπορούμε με σιγουριά να πούμε αν απέφυγε τα χειρότερα.

Επιστρέφοντας στο παιχνίδι, θα πρέπει να σημειώσουμε ότι ο Ατρόμητος εκτός της αδιαμφισβήτητης “εσχάτης των ποινών”, είχε και νωρίτερα την ευκαιρία να πάρει το προβάδισμα, αλλά το σουτ της Σάλκουνιτς σταμάτησε στο δοκάρι της Λαρισινής ομάδας.

Οι Γυναίκες του Ατρομήτου επέστρεψαν στην πρώτη πεντάδα με 18 βαθμούς, δύο περισσότερους από τους δύο θεσσαλικούς συλλόγους, ΑΕΛ 64 και Ελπίδες Καρδίτσας, που πλέον τις καταδιώκουν με 16.

Διαιτητής: Πιγγίου. Βοηθοί: Παύλου, Αλεξοπούλου.

Έπαιξαν οι Γιαννακούλη, Συρμή, Κριεμπάρδη, Αργυριάδη, Στεροπούλου, Γιούσια, Κριεζή, Φυτίλη, Σάλκουνιτς, Τράγου, Παπαθεοδώρου (Βλασσοπούλου, Παθιακάκη).

Leave a Reply