Μικτές Κ17: ΕΠΣΑ – ΕΠΣΔΑ 6-2

Το άνευρο ξεκίνημα των γηπεδούχων εκμεταλλεύτηκε η Κ17 της ΕΠΣΔΑ και προηγήθηκε στο 6ο λεπτό με τον Φυσαράκη, γκολ που ήχησε ως ξυπνητήρι στα αυτιά των νεαρών ποδοσφαιριστών του Τάσου Δημητρίου.

Στο 12′ και στο 17′ ο Τζήμας αξιοποιώντας ασίστ του Τσαντήλα ανέτρεψε πλήρως την κατάσταση και οι Χαραλάμπους (20′) και Τσαντήλας (42′) διαμόρφωσαν το σκορ ημιχρόνου, 4-1.

Ο Ντόι με κεφαλιά στο 80ό λεπτό από σέντρα του Πέτρενα και ο Τσαντήλας στο 84′ έκαναν έξι τα τέρματα της Μικτής ΕΠΣΑ, με τον Καραγιάννη ενδιάμεσα να πετυχαίνει το δεύτερο των φιλοξενουμένων.

Αδιαμφισβήτητα δίκαιο το τελικό 6-2, για τους “Αθηναίους” που συνδύασαν ταχύτητα και passing game, έκαναν το 2/2 (με τη νικηφόρα πρεμιέρα στην Αρκαδία) και πλέον φιλοξενούνται στο Τολό από την Ένωση Αργολίδας (την επόμενη ή την μεθεπόμενη Τετάρτη).

Αγωνίστηκαν οι Μανιατόπουλος, Κορωναίος, Γκλέτσος, Παρασκευάς (72′ Νταούτι), Ντόι, Ευαγγελίου, Τσαντήλας (85′ Θεοδοσίου), Πέτρενας, Τζήμας (60′ Μπατσιάκος), Μαθιούδης (60′ Παπούλιας), Χαραλάμπους (72′ Κεφαλάς).

Leave a Reply