Μικτές Κ17: Αργολίδα – Αθήνα 0-1

Σημαντική νίκη επί ενός πολύ αξιόμαχου αντιπάλου για την Μικτή Κ17 της ΕΠΣ Αθηνών, στο Τολό, με σκορ 0-1.

Κόντρα στο αντίστοιχο συγκρότημα της ΕΠΣ Αργολίδας, οι νεαροί ποδοσφαιριστές του Τάσου Δημητρίου έλεγξαν τον ρυθμό, είχαν τον περισσότερο αγωνιστικό χρόνο την μπάλα στα πόδια τους και τις πιο επικίνδυνες τελικές προσπάθειες.

Ο Ενωσιακός τεχνικός έδωσε συγχαρητήρια στα μέλη της αποστολής, αλλά ζήτησε διατήρηση του υψηλού βαθμού συγκέντρωσης στον στόχο:

Κάναμε το 3/3 και αυτό αποτελεί την επιβράβευση των προσπαθειών μας αλλά τίποτε περισσότερο. Πρέπει να παραμείνουμε σοβαροί και συγκεντρωμένοι”.

Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση σημείωσε ο Χαραλάμπους με την έναρξη της επανάληψης (47′), ενώ είχε και δοκάρι στο 79′, με τον Τζήμα να προσθέτει δύο πολύ καλές ευκαιρίες για γκολ που πέρασαν αναξιοποίητες (57′ και 70′).

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Μικτή Κ17 είχε 4-5 απουσίες στο Τολό, λόγω και της εμβόλιμης αγωνιστικής ημέρας χθες (Τετάρτη), αλλά έφερε εις πέρας την αποστολη και πλέον μετά το ρεπό, υποδέχεται την ΕΠΣ Πειραιά στο Γαλάτσι.

ΕΠΣ Αθηνών: Μανιατόπουλος, Καμπιώνης (46′ Κεφαλάς), Ευαγγελίου, Γκλέτσος, Ντόη, Πετρενας, Κορωναίος (70′ Τουλούμης), Μαθιούδης, Τζήμας (75′ Μπατσιάκος), Λυμπερόπουλος (46′ Νταούτι), Χαραλάμπους.



Leave a Reply