Μικρά διάφορα, αλλά όχι αδιάφορα

Ειδήσεις από το εβδομαδιαίο δελτίο Τύπου της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αθηνών:

  •  Ο αγώνας μεταξύ των ομάδων ‘Ηφαιστος – Χαλάνδρι, για το πρωτάθλημα Κ18 της 13/02/2022, που διεκόπη χωρίς την ευθύνη των σωματείων, θα οριστεί εκ νέου από την αρμόδια επιτροπή σε ημέρα και ώρα που θα κοινοποιηθεί με το εβδομαδιαίο πρόγραμμα και ο αγώνας θα συνεχιστεί από το χρονικό σημείο διακοπής του (σ.σ.: έναρξη δευτέρου ημιχρόνου).
  •  Ο αγώνας πρωταθλήματος Κ18 μεταξύ των ομάδων Θύελλα Αγίου Δημητρίου – Σούρμενα που επρόκειτο να διεξαχθεί το Σάββατο 19/02/2022 στο γήπεδο Καλαμακίου, αναβάλλεται λόγω παρουσίασης 7 επιβεβαιωμένων κρουσμάτων Covid-19 στο φιλοξενούμενο σωματείο και θα οριστεί από την αρμόδια επιτροπή σε νεότερη ημερομηνία.
  •  Αποχώρησε από τη συνέχεια του πρωταθλήματος Κ18, η ομάδα Α.Ο. Γλυφάδας, στην οποία επιβάλλται χρηματικό πρόστιμο 80 ευρώ σύμφωνα με την σχετική προκήρυξη.
  •  Υπενθυμίζεται ότι με την έναρξη του Β’ γύρου του πρωταθλήματος Κ14, οι ποδοσφαιριστές που γεννήθηκαν τα έτη 2008 και 2009 θα πρέπει να αγωνίζονται υποχρεωτικά με Δελτία Αθλητικής Ιδιότητας ΕΠΟ. Οι γεννηθέντες το έτος 2010 θα μπορούν να αγωνίζονται και με πιστοποιητικά γέννησης με θεωρημένη φωτογραφία.

Leave a Reply