Μικρά διάφορα, αλλά όχι αδιάφορα

Ο αγώνας πρωταθλήματος Κ18, μεταξύ των ομάδων Άμιλλα Περιστερίου – Ήφαιστος θα διεξαχθεί στις 11 το πρωί του Σαββάτου στο γήπεδο της Χωράφας και όχι στις 09.30 όπως είχε αρχικά ή στις 19.45 ακολούθως, οριστεί.


Ο αγώνας πρωταθλήματος Κ14, Άμιλλα Περιστερίου – Καματερό θα διεξαχθεί στις 19.45 της Κυριακής, στο γήπεδο της Χωράφας και όχι στις 11.00 όπως είχε αρχικά και 18.00 ακολούθως, οριστεί.


Λόγω βλάβης στον ηλεκτροφωτισμό του ΕΑΚ Ηφαίστου αναβλήθηκαν οι προγραμματισμένες για το Σάββατο αναμετρήσεις, Α.Ο. Περιστερίου – Αγ. Ιερόθεος (Κ14) και Ηρακλής – Άφοβος (Κ12).


Ο αγώνας πρωταθλήματος Κ14, μεταξύ των ομάδων Ατρόμητος Αθ. (2) – Δούρειος Κυψέλης (1) ματαιώθηκε, λόγω αδυναμίας του φθλοξενούμενου σωματείου, Δούρειος Κυψέλης, να αγωνιστεί. Το παιχνίδι κατακυρώνεται υπέρ των Περιστεριωτών με σκορ 3-0 άνευ αγώνα.


Ποινή αποκλεισμού δύο αγωνιστικών ημερών επιβλήθηκε στον προπονητή της Κ16 του Α.Ο. Περιστερίου, Σάκη Αναστασόπουλου, από το παιχνίδι με το αντίστοιχο συγκρότημα του Ηφαίστου, το περασμένο Σάββατο.

Ο διαιτητής της αναμέτρησης, Α. Κωσταγιάννης έγραψε στο φύλλο αγώνα “Με το που σφύριξα τη λήξη του αγώνα, ο προπονητής της γηπεδούχου ομάδας, Α.Ο. Περιστερίου, κ. Αναστασόπουλος, έφυγε από τον πάγκο του τρέχοντας και κατευθύνθηκε προς εμένα και όταν έφτασε μπροστά μου, μου είπε σε έντονο ύφος και κουνώντας έντονα τα χέρια του, τα παρακάτω: “Θα έπρεπε να ντρέπεσαι. Δεν ξέρεις τους κανονισμούς. Όταν έχει λήξει και είναι κόρνερ, το λήγεις το παιχνίδι. Ήθελές να έρθει Χ. Ντροπή σου και να πας να ζητήσεις συγγνώμη από τα παιδιά”.

Υπενθυμίζεται ότι στον χρόνο των καθυστερήσεων, η ομάδα του Ηφαίστου κέρδισε κόρνερ, από το οποίο προήλθε το γκολ της ισοφάρισης (2-2). Με την σέντρα (επανέναρξη παιχνιδιού) ο κ. Κωσταγιάννης σφύριξε τη λήξη της αναμέτρησης.

Leave a Reply