Με 3/7 το Περιστέρι στους “8”

Τρεις από τους εκπροσώπους του Περιστερίου στην τελική φάση των πρωταθλημάτων Κ18 και Κ16 της ΕΠΣΑ πήραν το εισιτήριο για την προημιτελική φάση των διοργανώσεων, ενώ τέσσερις ακόμη δεν τα κατάφεραν παρ’ ότι στις δύο από τις τέσσερις περιπτώσεις είχαν και το πλεονέκτημα έδρας και ισοπαλίας.

Συγκεκριμένα,

στην επόμενη φάση πέρασαν και οι δύο εκπρόσωποί μας στις τελικές φάσεις των ισχυρών, δηλαδή ο Α.Ο. Περιστερίου στο Κ18 (2-1 τον Γ.Σ. Αργυρούπολης) και ο Ατρόμητος Αθηνών στο Κ16 (2-1 το Αιγάλεω) και η Κ16 της Κηπούπολης στην τελική φάση των λιγότερο ισχυρών του Κ16 (2-1 τον Ατρόμητο Μεταμόρφωσης), ενώ

δεν τα κατάφεραν στην τελική φάση των λιγότερο ισχυρών του Κ18 η Κηπούπολη (3-0 στην Αργυρούπολη από την τοπική Λαύρα) και στην τελική φάση των λιγότερο ισχυρών του Κ16, ο Φοίνικας (1-2 με τον Χαραυγιακό), ο Ηρακλής (1-3 με τον Φωστήρα) και ο Ιπποκράτης (αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με τον Μικρασιατικό που είχε πλεονέκτημα έδρας και ισοπαλίας).

Η κλήρωση για την προημιτελική φάση θα γίνει στις 10 το πρωί της Τρίτης, στα γραφεία της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αθηνών και οι αγώνες θα διεξαχθούν στις 14 και 15 Μαΐου, σε ουδέτερη έδρα και απευθείας διαδικασία πέναλτι στο ενδεχόμενο ισοπαλίας στην κανονική διάρκεια (χωρίς παράταση).

Leave a Reply