Με τον Γαλαξία οι Young Stars

Τη συμφωνία έναρξης συνεργασίας του Α.Ο. Γαλαξίας με την Ακαδημία ποδοσφαίρου Young Stars ανακοίνωσε το απόγευμα της Πέμπτης (5/5) ο περιστεριώτικος σύλλογος.

Υπό τον τίτλο “Στον αστερισμό του Γαλαξία η Young Stars” η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την έναρξη της συνεργασίας μας με την ακαδημία ποδοσφαίρου YOUNG STARS.

Α.Ο.ΓΑΛΑΞΙΑΣ και YOUNG STARS ενώνουμε τις δυνάμεις μας, σε μια προσπάθεια μεγαλύτερης και ακόμα ποιοτικότερης ανάπτυξης στον χώρο των ακαδημιών ποδοσφαίρου.

Το ιδιαίτερο και ποιοτικό έργο ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ των προπονητών των YOUNG STARS, μέσα από την συνεργασία και την σκέπη του Α.Ο.ΓΑΛΑΞΙΑΣ, ΣΤΟΧΕΥΕΙ ΣΤΟ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΣΤΟΥΣ ΝΕΑΡΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ.

Προπονητές της ακαδημίας του Α.Ο.ΓΑΛΑΞΙΑΣ (με την σχετική ενσωμάτωση), θα είναι οι επικεφαλής των YOUNG STARS κ.κ. ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΔΙΟΝΥΣΗΣ διπλωματούχος προπονητής uefa C & uefa B και ΑΡΜΥΡΙΩΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ διπλωματούχος προπονητής uefa C,οι οποίοι αναλαμβάνουν και το οργανωτικό κομμάτι, σε συνεργασία με τον υπεύθυνο ακαδημιών του

Α.Ο.ΓΑΛΑΞΙΑΣ κ. ΤΣΙΟΥΛΟ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ και τον αντιπρόεδρο

κ. ΧΡΟΝΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ.

Το Δ.Σ. της ομάδας μας και προσωπικά ο πρόεδρος κ. ΣΑΧΠΑΤΖΙΔΗΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ χαιρετίζει αυτή την συνεργασία και καλωσορίζει στην οικογένεια της ομάδας μας, τα καινούργια μας μέλη των YOUNG STARS”.

Leave a Reply