Κ18: Φοίνικας – Πλάτων 1-1

Για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι η Κ18 του Φοίνικα έμεινε μακριά από τη νίκη, ωστόσο παραμένει στη δεύτερη θέση του 10ου ομίλου, με 3 βαθμούς διαφορά από την κορυφή, εξραγυρώνοντας το δυνατό της ξεκίνημα στη δεύτερη φάση με 4/4.

Αυτή τη φορά οι ποδοσφαιριστές του Δημήτρη Χιώτη “σκόνταψαν” στο εμπόδιο του Πλάτωνα, κόντρα στον οποίο πήραν το προβάδισμα πριν την εκπνοή του πρώτου μέρους, ωστόσο δεν εκμεταλλεύτηκαν τις ευκαιρίες που δημιούργησαν, είτε για να το… αυγατίσουν και να “κλειδώσουν” τη νίκη, είτε για να “απαντήσουν” στην ισοφάριση που δέχθηκαν περίπου στα μισά της επανάληψης.

Για μία ακόμη αγωνιστική πάντως, ο Φοίνικας παρέταξε ένα από τα νεανικότερα σύνολα της κατηγορίας, με 6 από τα 15 στελέχη του να προέρχονται από την Κ16 (Γιώτης Φ. – 2004, Κύρτσιος – 2003, Δρέσιος – 2003, Καμπουρίδης Γ. – 2003, Δέλγας – 2004, Κακουριώτης – 2003).

Σκόρερς: 38′ Γιώτης Σ. / 53′ Ψαρουδάκης Κ.

Διαιτητής: Κούλης. Βοηθοί: Ιωσηφόγλου, Ματσούκας.

ΦΟΙΝΙΚΑΣ: Γιαννόπουλος, Γιώτης Φ., Κύρτσιος, Γιώτης Σ., Φούντο, Φωτόπουλος, Δρέσιος, Κόμνας, Καμπουρίδης, Κουτούπης, Σκόδρας (Δέλγας, Γέροντας, Τριαντάφυλλος, Κακουριώτης).

ΠΛΑΤΩΝ: Καραμολέγκος, Σερμπάν, Τζουγανάτος, Καρασαββίδης, Κοντός, Ψαρουδάκης Ε., Ψαρουδάκης Κ., Ζωγόπουλος Π., Μακάρ, Μπάλλι, Λαμπρόπουλος (Κάτσε, Ζωγόπουλος Κ., Καλτσάς).

Leave a Reply