Κ18: Φοίνικας – Κένταυρος Βρ. 1-4

Με τις διαμαρτυρίες των γηπεδούχων για δύο αποφάσεις που αλλοιώνουν το αποτέλεσμα, ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση των Κ18, Φοίνικα και Κένταυρου Βριλησσίων, στο κεντρικό γήπεδο των αθλητικών εγκαταστάσεων της Χωράφας (1-4).

Συγκεκριμένα, διαμαρτύρονται για τη φάση της ισοφάρισης του Κένταυρου (1-1), όπου και ο βοηθός που ήλεγχε την περιοχή υποστήριξε ότι δεν υπήρχε παράβαση πέναλτι, ενώ αμέσως μετά το 1-1 ο τερματοφύλακας των φιλοξενουμένων έπιασε την μπάλα εκτός περιοχής κι ενώ ο διαιτητής έδωσε την παράβαση, δεν έδειξε την κόκκινη κάρτα.

Στην επανάληψη, οι φιλοξενούμενοι ήταν πιο αποφασιστικοί και αποτελεσματικοί, παίρνοντας στα μέσα της το προβάδισμα (1-2) και διευρύνοντας το σκορ στο τελικό 1-4 ως το τελευταίο σφύριγμα.

Σκόρερς: 10′ (πεν.) Πατέλης / 13′ (πεν.) Μπελεχρης, 49′ Τσαντήλας, 72΄ Παπανδρεάδης, 74′ Τσόγκας.

Διαιτητής: Μαμουνής. Βοηθοί: Κοκκίνης, Γκούντας.

ΦΟΙΝΙΚΑΣ: Διαμαντης, Καραΐσκος, Χαβαλίνας, Ανδριανάκος, Χρυσοστόμου, Μουράτη, Βασιλόπουλος, Μπούζο, Θεοδωρόπουλος, Πατέλης, Καμπουρίδης (Τσιχλης, Καπνίσης, Βασίλενας, Μηλιάς).

ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΒΡ.: Νικοπολίδης, Παπανδρεάδης, Ραζακιας, Κρασώνης, Χομπίτης, Τσόγκας, Τζαγκαράκης, Κουτσικόνας, Τσαντήλας, Μπελεχρης, Πατσόπουλος,

Leave a Reply