Κ18: Κηπούπολη–Ελπίδα Αγ. Αν. 1-0

Ένα γκολ, ένα χαμένο πέναλτι και δύο δοκάρια είχε ο απολογισμός της αναμέτρησης των Κ18, Κηπούπολης και Ελπίδας Αγίων Αναργύρων (2) και όλα ήταν στο ενεργητικό των γηπεδούχων και νικητών (1-0).

Το γκολ που έκρινε τη συνάντηση πέτυχε ο Σοφός από ασίστ του Τσέα Β., ο οποίος είχε τη δική του ευκαιρία να σκοράρει στο 54′, αλλά δεν ευστόχησε στο πέναλτι που κέρδισε ο Τσίκο.

Στο δοκάρι σταμάτησε μία ακόμη προσπάθειά του (Τσέας Β.) στο 65′, όπως έγινε πέντε λεπτά νωρίτερα και σε σουτ του Σούμπα.

Κι αφού χάθηκαν όλες αυτές οι ευκαιρίες (συν 2-3 κλασσικές τελικές), ο Παυλάτος έβαλε το κερασάκι στην τούρτα, με εντυπωσιακή και σωτήρια (με δεδομένο το 1-0) επέμβαση δύο λεπτά πριν το σφύριγμα της λήξης.

Σκόρερς: 46′ Σοφός / –

Διαιτητής: Χατζίδης. Βοηθοί: Μπαντής, Συνεφιάς.

ΚΗΠΟΥΠΟΛΗ: Παυλάτος, Λέμης, Σούμπας, Φαρμάκης Β., Κλειδής, Ρήγας, Δούμας, Σταματογιαννόπουλος, Τσίκο, Τσέας Β., Σοφός (Κατωπόδης, Μπίσκος, Παπαδόπουλος, Χαροκόπος).

ΕΛΠΙΔΑ ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ (2): Γρούμπας, Λυμπερόπουλος, Βλαχάκης, Κοτταρίδης, Παππάς, Σπυρόπουλος, Κάβουρας Ε., Ροκανάς, Βασιλείου, Μούκα, Σουρβινος (Κάβουρας Γ.)

Leave a Reply