Κ18: Κηπούπολη – Άμιλλα Π. 3-2

Επεισοδιακό το φινάλε της αναμέτρησης των Κ18, Κηπούπολης και Άμιλλας, χάλασε τη συνολική εικόνα ενός συναρπαστικού παιχνιδιού με πέντε γκολ και ανατροπή εκ μέρους των γηπεδούχων στην πρεμιέρα της δεύτερης φάσης για τον 10ο όμιλο της ΕΠΣΑ.

Τρεις παίκτες αντίκρισαν την κόκκινη κάρτα στο 79′ (Πίσχος – Γκορίτσι, Νοβρουζάι) με το φύλλο αγώνα να είναι ιδιαίτερα επιβαρυντικό, αφού κάνει λόγο για “σύρραξη”, “γρονθοκοπήματα”, “κλωτσιές”, “χτύπημα με τια τάπες”, ιατρικές συστάσεις για μεταφορά στο νοσοκομείο και άλλα…

Ως τότε, η Άμιλλα είχε κλείσει το πρώτο μέρος προηγούμενη με 0-1 από κεφαλιά σε εκτέλεση κόρνερ και πήρε προβάδισμα δύο τερμάτων, με δυνατό σουτ, στο πρώτο μισό της επανάληψης.

Εκεί ήρθε η αντίδραση της Κηπούπολης, που με τον Σοφό να έχει συμμετοχή και στα τρία γκολ (πέτυχε το δεύτερο, σέρβιρε το πρώτο και το τρίτο), πέτυχε την απόλυτη ανατροπή ως το 74′ της αναμέτρησης, δηλαδή πέντε λεπτά πριν τα θλιβερά γεγονότα που ακολούθησαν.

Σκόρερς: 59′, 74′ Κατωπόδης, 72′ Σοφός / 20′ Κουτρούλας, 52′ Ριζόπουλος.

Διαιτητής: Στεφανοπούλου. Βοηθοί: Κορρές, Φραγκόπουλος.

ΚΗΠΟΥΠΟΛΗ: Παυλάτος, Μπίσκος, Λιατίφης, Φαρμάκης Β., Κλειδής, Τσέας Β., Λέμης, Σταματογιαννόπουλος, Σοφός, Δούμας, Παπαδόπουλος (Χαροκόπος, Τσίκο, Αδαμόπουλος, Πίσχος, Κατωπόδης).

ΑΜΙΛΛΑ: Κομποτης, Καπίρης, Μπόντε, Σαχμπαζίδης, Γκορίτσι, Κατσιούλας, Πήδουλας, Ρεπάι, Ριζόπουλος, Κουτρούλας, Νοβρουζάι (Φωλας, Τσώλης, Μπαντές, Παπαδάκης, Παναγκασίδης)

Leave a Reply