Κ18: Ιάσων – ‘Αμιλλα 2-3

Σπουδαία εκτός έδρας νίκη για την Κ18 της Άμιλλας, που επιβλήθηκε με σκορ 2-3 του Ιάσονα, στο Ίλιον και μπήκε για τα καλά πλέον στο γκρουπ των ομάδων της κορυφής, τρεις βαθμούς πίσω από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό Ν. Λιοσίων.

Λιγοστές οι φάσεις στο πρώτο μέρος, με την Άμιλλα να έχει ελαφρά (και φλύαρη) υπεροχή και να απειλεί δύο φορές, με Κωφίδη και Ασίμη, έναντι μιας των γηπεδούχων που είχαν μία κεφαλιά μόλις άουτ ακριβώς στο ημίωρο.

Στην επανάληψη, ο Ιάσονας προηγήθηκε με κοντινό πλασέ, εκμεταλλευόμενος αμυντική αδράνεια, αλλά η Άμιλλα αντέδρασε με την είσοδο των Αντζέι και Μπαντέ και ισοφάρισε με κοντινό σουτ του Κωφίδη, ενώ πήρε και κεφάλι στο σκορ με γυριστή κεφαλιά του Ρεπάι, μετά από εκτέλεση φάουλ.

Οι γηπεδούχοι βγήκαν μπροστά, προκειμένου να επιστρέψουν στο παιχνίδι και το πέτυχαν με την είσοδο στο τελευταίο δεκάλεπτο. Το υπόλοιπο του αγωνιστικού χρόνου εξελίχθηκε σε… ροντέο, με φάσεις εκατέρωθεν και την Άμιλλα να παίρνει το τρίποντο με σουτ εκτός περιοχής του Ρεπάι.

Σκόρερς: 47′ Κοκόλης, 70′ Κολιός / 52′ Κωφίδης, 65′, 75′ Ρεπάι

Διαιτητής: Διαμαντής. Βοηθοί: Θώμογλου, Παπαδόπουλος.

ΑΜΙΛΛΑ: Μαϊδανός, Καπίρης Γ., Πήδουλας, Σαχμπαζίδης, Ρεπάι, Κατσιούλας, Ασίμης, Καπίρης Κ., Γκορίτσι, Κωφίδης, Παναγκασίδης (Κουτρούλας, Αντζέι, Μπαντές, Παπαδάκης, Ριζόπουλος).

Leave a Reply