Κ18: Ιάσων – Ήφαιστος 2-2

Την ευκαιρία να κάνει ένα πολύ αποφασιστικό βήμα για την πρόκριση στην τελική φάση μία αγωνιστική πριν το τέλος της δεύτερης φάσης έχασε η Κ18 του Ηφαίστου στο ΔΑΚ Ιλίου.

Οι νεαροί ποδοσφαιριστές του Φραγκίσκου Χίου προηγήθηκαν δύο φορές επί του αντίστοιχου συγκροτήματος του τοπικού Ιάσονα και παρ’ ότι αγωνίστηκαν με αριθμητικό πλεονέκτημα λόγω αποβολής του Σιδέρη στο 9′ (εκτός φάσης απώθηση αντιπάλου, σύμφωνα με το φύλλο αγώνα) δεν κατάφεραν να πάνε με νικηφόρο αποτέλεσμα έως το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή.

Τώρα όλα θα κριθούν την προσεχή και τελευταία αγωνιστική με αντιπάλους ομάδες που μπήκαν στη δεύτερη φάση με βαθμολογικό μπόνους από τον πρώτο γύρο.

Σκόρερς: 35′ Αποστολόπουλος, 58′ Bivol / 8′ και 46′ Βασιλειάδης.

Διαιτητής: Μαμουνής. Βοηθοί: Χαραλαμπόπουλος, Κυρογλου.

ΙΑΣΩΝ: Παππάς, Πλακιάς, Καστριότι, Ακριβος, Ρηγαλος, Νίτσα, Μπαϊρακτάρης, Σιδέρης, Παπαδόπουλος, Παπακώστας, Αποστολόπουλος (Τσιλογιάννης, Bivol, Κασσής, Γέρος, Κεφαλάς).

ΗΦΑΙΣΤΟΣ: Κατσαρέας, Χατζούδης, Βίτσας, Μάρκου, Γκέρτσο, Παππάς, Ευθυμιάδης Γ., Δούκας, Βασιλειάδης, Ευθυμιάδης Ι., Τσέλιος (Σπυρόπουλος, Ρήγας, Μπενέτος, Κοτσώρης, Wassef).







Leave a Reply