Κ18: Θύελλα – Αγ. Ανάργυροι 3-4

Ήταν ευθύς εξαρχής ντέρμπι, μεταξύ δύο τμημάτων που είχαν ξεχωρίσει στο γκρουπ των πρωτοπόρων του 1ου ομίλου του Κ18 της ΕΠΣΑ, ωστόσο το προβάδισμα των δύο τερμάτων που είχε η Θύελλα με τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα της έδινε σοβαρότατο προβάδισμα νίκης.

Ωστόσο οι Άγιοι Ανάργυροι δεν παρέδωσαν τα όπλα και με τρία γκολ στο τελευταίο τέταρτο (το νικητήριο ακριβώς στην εκπνοή) έκαναν την πλήρη ανατροπή, φεύγοντας με το τρίποντο της νίκης από το γήπεδο της Χρυσούπολης, που τους έφερε ξανά στην κορυφή.

Οι νεαροί ποδοσφαιριστές των Άρη Τζεφαράκου και Πάρι Πάτσιου (άπαντες στη μικρότερη ηλικία του κλιμακίου, γεννημενοι το 2003) έχασαν ένα δικό τους παιχνίδι, μόνο και μόνο επειδή πίστεψαν ότι το κέρδισαν πριν αδειάσει η κλεψύδρα του ματς.

Σκόρερς: 32′ (πεν.) Τάνκα, 39′, 48′ Αλιάι / 35′, 65′ Παρθένης, 73′ Μπακάλης, 80′ Χόντος.

Διαιτητής: Μπιμπάκης. Βοηθοί: Θωμάς, Τσιλιγιάννης.

ΘΥΕΛΛΑ Π.: Λουλούδας, Τζουρμανάς, Κάτσης, Πασάι, Λαμπρίδης, Μάλκο, Σούλα, Γιαννακός, Τάνκα, Κωστής Αλιάι (Μαρίνος, Δεδες, Ράπτης, Χανδρινός).

ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ: Κοντούδης, Παππάς, Σμιγάδης, Τερζής, Βασιλειάδης, Μπακάλης, Κορόντζης, Κούμπρια, Κωνσταντέλος, Κυριφίδης, Παρθένης (Κοδέλι, Παπουτσής, Χόντος, Μαρκεσίνης, Σίμος, Τσίρος, Χαραλάμπους)

Leave a Reply