Κ18: Ηρακλής – Κηπούπολη 5-4

Παιχνίδι από αυτά που δεν τα… ξεψαχνίζεις με περισπούδαστες αναλύσεις και βαρύγδουπες διαπιστώσεις, παρακολούθησαν και απόλαυσαν όσοι βρέθηκαν στις εξέδρες του ΕΑΚ Ηφαίστου για την αναμέτρηση των Κ18, Ηρακλή και Κηπούπολης.

Οι νεαροί ποδοσφαιριστές των Αργύρη Πούλου και Βασίλη Βόγλη ήταν πρωταγωνιστές σε ροντέο, με ευκαιρίες που διαδέχονταν η μία την άλλη σ’ ένα αδιάκοπο πάνω κάτω, με την Κηπούπολη να προηγείται δύο φορές με δύο πολύ γρήγορα γκολ στο ξεκίνημα των ημιχρόνων, αλλά τον Ηρακλή να έχει ένα σερί τριών τερμάτων στην επανάληψη που του έδωσε τελικά και τη νίκη (5-4).

Σκόρερς: 11′ Πάσχος, 16′ και 51′ Σακάι, 46′ Ζάρκαλης, 57′ (πεν.) Ζενέτος / 2′ Ανδρονιώτης, 26′ Σούμπας, 45′ Τραχανάς, 72′ Ζαχαράκης.

Διαιτητής: Μαμουνής Βοηθοί: Πολύζος, Σιδερης.

ΗΡΑΚΛΗΣ: Καναβάκης, Σιταράς, Σακκάς, Οικονομάκος, Ζάρκαλης, Δασκαλόπουλος, Καγιάννης. Ζενέτος, Πάσχος, Μαγκίτσας, Σακάι (Κηπουρός, Καρδάσης, Χρηστίδης, Κομπορόζος).

ΚΗΠΟΥΠΟΛΗ: Γερονικολός, Σούμπας, Τραχανάς, Καζλαρης, Γλυμης, Χαροκόπος, Τσέας, Χρονάκης, Σαμούρης, Ανδρονιώτης, Ciko (Κωνσταντινίδης, Ζαχαράκης, Παπαδημητρίου, Δουλγεράκης, Ζαραϊδώνης).



Leave a Reply