Κ18: Ηρακλής – Α.Ε. Ιλίου 2-2

Ισόπαλη με σκορ 2-2 ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση των Κ18, Ηρακλή και Α.Ε. Ιλίου, στο γήπεδο της Χρυσούπολης, με τους Περιστεριώτες να δέχονται με απορία το τελευταίο σφύριγμα του αγώνα.

Όχι για τη διαιτησία που υπήρξε ακριβοδίκαιη, αλλά για το πώς κατάφεραν να μείνουν για μία ακόμη φορά χωρίς το τρίποντο, που βάσει ευκαιριών δικαιούνταν και με το παραπάνω.

Κάτι η επιθετική δυστοκία των “μπλε” (δύο τετ α τετ μόνο στο τελευταίο πεντάλεπτο), κάτι ο τερματοφύλακας των φιλοξενουμένων, Μπέλλας, κάτι η κυνισμός της ομάδας του Ιλίου στο τελευταίο τρίτο του γηπέδου, συνέβαλλαν αποφασιστικά σε αυτό το 2-2.

Μία αμυντική αδράνεια έδωσε το προβάδισμα στην Α.Ε. Ιλίου λίγο πριν την συμπλήρωση του πρώτου δεκαλέπτου, αλλά ο Ηρακλής ανέτρεψε πλήρως την κατάσταση πριν τη λήξη του ημιχρόνου (2-1), έως ότου μία στημένη μπάλα (κεφαλιά από κόρνερ) έφερε και πάλι το παιχνίδι στα ίσα στο 56′.

Σκόρερς: 33′ Νατσάκος, 37′ Σιάρκας / 9′ Κότσι, 56′ Καραμανλής.

Διαιτητής: Γκαϊτατζής, Βοηθοί: Σπυρόπουλος, Νάτσιος.

ΗΡΑΚΛΗΣ: Γιάφαλης, Δρακόπουλος, Κολοκώτσιος, Οικονομάκος, Μήτρος, Καλογήρου, Νατσάκος, Σιάρκας, Γιώτης, Βαρδαραμάτος, Αράπης (Πετρόχειλος, Γρηγοράκος).

Α.Ε. ΙΛΙΟΥ: Μπέλλας, Μπουμης, Σπανουδάκης, Αθανασόπουλος, Καραμανλής, Γιαννικάκης, Κότσι, Μαυροειδής, Καραντώνης, Τσιμογιάννης, Μανίκας (Τσέκας, Γιαννόπουλος, Δουρμούσης).

Leave a Reply