Κ18: Α.Ο.Περιστερίου–Πανιώνιος (Ε) 1-1

Αμφίρροπη, δυνατή και με υψηλό ρυθμό η αναμέτρηση των Κ18, Α.Ο. Περιστερίου και Ερασιτέχνη Πανιωνίου, αυτό που με μία λέξη αποκαλούμε ντέρμπι, όπως ακριβώς υποσχόταν και η βαθμολογική πριμοδότηση αμφοτέρων από τον Α’ γύρο.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πολύ δυνατά στο ματς και ευτύχησαν να προηγηθούν κιόλας με τη συμπλήρωση ενός τετάρτου, ωστόσο ο Όμιλος βρήκε απάντηση στο ημίωρο και έφερε το παιχνίδι στα ίσα, με τις δύο ομάδες να πάνε ισόπαλες στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα.

Ο Papa εκτέλεσε φάουλ με την μπάλα να καταλήγει στο οριζόντιο δοκάρι, τον Λυμπέρη να παίρνει το ριμπάουντ και από πλάγια θέση να γυρίζει εντυπωσιακά τη μπάλα για τον Θεοδωρόπουλο που δεν αστόχησε.

Το δεύτερο μέρος μπορεί να μην είχε γκολ, αλλά είχε ένταση, δημιουργία φάσεων, ωστόσο με άστοχες και άτσαλες τελικές πάσες και προσπάθειες, αλλά κι ένα δοκάρι για τον Πανιώνιο.

Σκόρερς: 27′ Θεοδωρόπουλος / 15′ Σεφέρη

Διαιτητής: Στεφανοπούλου. Βοηθοί: Παπαγιαννάκης, Δεσύλλας.

Α.Ο. ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ: Πύλιος, Malo, Μάρκου, Λυμπέρης, Θεοδωόπουλος, Παπαχριστοδούλου, Παντελής, Μπολάνης, Κατσίκης, Papa, Χαλκιαδάκης (Μάσαμπ, Λίτος).

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Στρατής, Δράκος, Τσομπάνης, Δημητρέλης, Μπαγιάτης, Παπαδόπουλος, Κατσιμπίρης, Τσέλος, Σεφερη, Κουφουδάκης, Μιλάι (Αυγουλάς, Τάτσης, Δημητρίου).



Leave a Reply