Κ18: Α.Ο. Ιλίου – Άμιλλα Π. 1-3

Σπουδαίο διπλό στην έδρα του πρωτοπόρου Α.Ο. Ιλίου για την Κ18 της Άμιλλας Περιστερίου, που μείωσε την απόσταση από την κορυφή του 10ου ομίλου και τον χθεσινό της αντίπαλο στον έναν βαθμό.

Πραγματικό ντέρμπι κορυφης η αναμέτρηση των δύο ομάδων, με τον περιστεριώτικο σύλλογο να παίρνει πολύ νωρίς προβάδισμα ατο σκορ και να διατηρεί το 0-1 έως την ανάπαυλα μεταξύ των ημιχρόνων, παρ’ ότι οι γηπεδούχοι αντέδρασαν, είχαν ευκαιρίες, αλλά ήταν άστοχοι στην τελική προσπάθεια.

Στην επανάληψη, η Άμιλλα μπήκε με περισσότερη ένταση, πέτυχε και δεύτερο γκολ, αλλά η αποβολή του Ρεπάι στο 52′ άλλαξε τις αριθμητικές ισορροπίες, ενώ ο Α.Ο. Ιλίου αξιοποίησε τη στημένη μπάλα και μείωσε σε 1-2.

Η ανασταλτική λειτουργία των φιλοξενουμένων όμως παρέμεινε σε υψηλό επίπεδο, περιόρισε τους κινδύνους στην επικίνδυνη ζώνη και ο Γκορίτσι βρήκε την ευκαιρία να κλειδώσει το παιχνίδι με το δεύτερο προσωπικό του γκολ.

Σκόρερς: 53′ Διακουμής / 7′, 60′ Γκορίτσι, 48′ Ριζόπουλος.

Διαιτητής: Νικολάκος. Βοηθοί: Σπυρόπουλος, Παλάσκας.

Α.Ο. ΙΛΙΟΥ: Κασαβίτας, Κάλια, Μάρκο, Πασκάρι, Σιγάλας, Δράζιος, Βασιλάκης, Αναστασιάδης, Διακουμής, Αντωνόπουλος, Χριστάκης (Γκορσάν, Ντίνος, Πιράλης, Αηδόνης, Καλογερόπουλος, Φούκη).

ΑΜΙΛΛΑ: Μαϊδανός, Καπίρης Γ., Μπόντε, Ρεπάι, Τσώλης, Καπίρης Γ., Παναγκασίδης, Γκορίτσι, Ριζόπουλος, Κωφίδης, Πήδουλας (Αντζέι, Ρότσι, Σαχμπαζίδης, Κουτρούλας, Μπαντές).

Leave a Reply