Κ18: Αγ. Ιερόθεος-Φοίνικας 2-0

Ένα πέναλτι που αμφισβητήθηκε, ήταν αυτό που έλυσε τον “γόρδιο δεσμό” στην αναμέτρηση των Κ18, Αγ. Ιεροθέου και Φοίνικα, στο κεντρικό γήπεδο των αθλητικών εγκαταστάσεων της Χωράφας.

Εκτελέστηκε εύστοχα και έδωσε προβάδισμα στον “’Αγιο”, που διπλασίασε τα τέρματά του εντός δεκαλέπτου και έγραψε τον επίλογο σ’ ένα παιχνίδι μοιρασμένο και χωρίς πολλές φάσεις στο πρώτο μέρος και τον Φοίνικα να έχει πιο επικίνδυνες στιγμές στην επανάληψη.

Οι νεαροί ποδοσφαιριστές των Ισίδωρου Χαλιμούρδα και Μπάμπη Σαρρή διεκδίκησαν το καλύτερο, χωρίς να υπάρχει βαθμολογικό κίνητρο, με τον ‘Αγιο” να συνεχίζει στη δεύτερη φάση ως ισχυρός.

Σκόρερς: 60′ (πεν.) Βασιλείου, 67′ Τσιατσης / –

Διαιτητής: Λουκουμης.

ΑΓ. ΙΕΡΟΘΕΟΣ: Κουτσογιάννης, Χαλικιάς, Γραφάκος, Μάρκο, Παπανικολάου, Κανελλόπουλος, Ραλλης, Θεοδοσίου, Πατεράκης, Καράι, Μούτσα (Ρηγας, Παπαδόπουλος, Τσιατσης, Βασιλείου, Duro, Μαλλής).

ΦΟΙΝΙΚΑΣ: Διαμαντης, Σκουτερης, Χαβαλίνας, Αρβανιτίδης, Καραμετος, Παπαπαναγιώτου, Βασίλενας, Βασιλάκης, Ρέντζος, Βαβίλης, Βασιλόπουλος (Παπαδόπουλος, Κοκκώνης, Καραγιώργος, Ψυχάρης).Leave a Reply