Κ18: Αγ. Ιερόθεος – Άγιαξ Ταύρου 0-1

Η Κ18 του Αγίου Ιεροθέου έβαλε δύσκολα στον εαυτό της, σε ό,τι αφορά στις θέσεις πρόκρισης στην τελική φάση του πρωταθλήματος της ΕΠΣΑ, μετά την εντός έδρας ήττα από τον Αγιαξ Ταύρου, που την προσπέρασε για έναν βαθμό.

Οι ποδοσφαιριστές του Δημήτρη Βαφειάδη, αν και υπερβολικά αγχωμένοι στην αναμέτρηση, μετέτρεψαν την πλειονότητα του αγωνιστικού χρόνου σε μονόλογο, αλλά με δυσαναλόγο αριθμό τελικών προσπαθειών και αυτές άστοχες.

Αντίθετα, οι φιλοξενούμενοι στο πρώτο τους δυνατό πάτημα στο τελευταίο τρίτο του γηπέδου, όχι μόνο σκόραραν, αλλά πέτυχαν να διατηρήσουν αυτό το 0-1 ως το τελευταίο σφύριγμα!

Τώρα ο “Άγιος” χρειάζεται 4-6 βαθμούς στα εκτός έδρας παιχνίδια με Α.Ε. Ιλίου και Άφοβο, για να διεκδικήσει στον εντός έδρας “τελικό” με τους Αγίους Αναργύρους ένα καλύτερο πλασάρισμα στις θέσεις πρόκρισης.

Σκόρερς: – / 39′ Βολονάκης.

Διαιτητής: Στεφανόπουλος. Βοηθοί: Βρανάς, Σερεβέτας.

ΑΓΙΟΣ ΙΕΡΟΘΕΟΣ: Σιαράβας, Χαλίκης, Κορώνης, Μαντάς, Λέσι, Παπαδημητρίου, Πιττής, Αποστολόπουλος, Κατσούλης, Θηβαίος, Κολλιόπουλος (Χολέβας, Άγκολι, Ζέρβας, Βασιλείου, Καρακασίλης, Μιχάλης, Ιατρίδης).

ΑΓΙΑΞ ΤΑΥΡΟΥ: Ρουντης, Γράβας, Παπαβασιλόπουλος, Παλιάτσος Ε., Γιάκαλος, Μπανκάρ, Μαντζιούρας, Μαματάς, Βολονάκης, Ρήγος, Αλεξόπουλος (Τσατσαρώνης, Ντίμι, Ταταράκης, Παλιάτσος Θ., Πανταζής)

Leave a Reply