Κ18: Ήφαιστος – Ηρακλής 3-1

Με ανατροπή στο δεύτερο μέρος, η Κ18 του Ηφαίστου Περιστερίου ξεκίνησε με το… δεξί τις υποχρεώσεις της τη νέα χρονιά, στην πρεμιέρα της δεύτερης φάσης του πρωταθλήματος ΕΠΣΑ.

Οι ποδοσφαιριστές του Θόδωρου Τρανού επιβλήθηκαν με σκορ 3-1 του αντίστοιχου τμήματος του Ηρακλή σ’ ένα παιχνίδι που είχε φάσεις, δεν είχε σκοπιμότητες και ικανοποίησε όσους το παρακολούθησαν στο κεντρικό γήπεδο των αθλητικών εγκαταστάσεων της Χωράφας.

Ο Ηρακλής ήταν που πήρε το προβάδισμα μετά από αυτογκόλ και με το υπέρ του 0-1 πήγε στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα μεταξύ των ημιχρόνων.

Με δύο γκολ του Καραλάκη μέσα σε τέσσερα λεπτά ο Ήφαιστος ανέτρεψε πλήρως την κατάσταση, ενώ ενδιάμεσα ο Καραγκούνης εξουδετέρωσε χτύπημα πέναλτι εμποδίζοντας τον Ηρακλή να ξαναπάρει κεφάλι στο σκορ.

Με το τελικό 3-1 (Τουρτούλη) προστέθηκε το πρώτο τρίποντο για το 2019, στο βαθμολογικό μπόνους των τριών βαθμών με το οποίο ξεκίνησε τη δεύτερη φάση ο Ήφαιστος ως πρώτος του ομίλου του στον Α’ γύρο.

Σκόρερς: 45′, 48′ Καραλάκης, 66′ Τουρτούλη / 15′ (αυτ.) Φίλιας.

Διαιτητής: Μημίδης. Βοηθοί: Πρίντζιος, Φιλιππάκης.

ΗΦΑΙΣΤΟΣ: Καραγκούνης, Πουρίκη, Τζωρτζακάκης, Πολίτης, Φίλιας Β., Παληογιάννης, Τουρτούλη, Κολοκώτσιος Κ., Καραλάκης, Μαργαρώνης, Αδάμ (Δεμίρης, Γιαννόπουλος, Πελέκης, Κανναβός, Ευθυμιάδης, Δημητρίου).

ΗΡΑΚΛΗΣ: Γιάφαλης, Δρακόπουλος, Κολοκώτσιος Ε., Χρυσανθόπουλος, Μήτρος, Καλογήρου, Μαγκίτσας, Σιάρκας, Παπαποστόλου, Βαρδαραμάτος, Γιώτης (Πετρόχειλος, Γκούντουβας, Γρηγοράκος, Αράπης, Οικονομάκος, Νατσάκος).

Leave a Reply