Κ18: Άτταλος – Αγ. Ιερόθεος 2-1

Κρατούσε την τύχη της στα χέρια της και με νίκη εξασφάλιζε την 4η θέση και το εισιτήριο πρόκρισης για την τελική φάση των ισχυρών του Κ18 της ΕΠΣΑ. Αντ’ αυτού ηττήθηκε στο γήπεδο Κάτω Αχαρνών από τον βαθμολογικά αδιάφορο Άτταλο και έτσι η Κ18 του Αγίου Ιεροθέου έμεινε εκτός και της κλήρωσης για μία εκ των τριών 6ων ομάδων που θα πάρει το 16ο και τελευταίο εισιτήριο.

Μακριά από τον καλό τους εαυτό οι νεαροί ποδοσφαιριστές του “Αγίου” έμειναν πίσω στο σκορ με δύο τέρματα από το πρώτο μέρος και δεν βρήκαν τρόπο να επιστρέψουν στο παιχνίδι, παρά μόνο να μειώσουν δέκα λεπτά πριν την εκπνοή της αναμέτρησης χωρίς όμως συνέχεια.

Σκόρερς: 16′ Καραγεωργίου, 33′ Λικα / 70′ Duro.

Διαιτητής: Κατελανάκης. Βοηθοί: Κοκκινης, Τζανογλου.

ΑΤΤΑΛΟΣ Ν.Φ. Dhima, Ασημακόπουλος, Spahiv, Κουτσόπουλος, Μπαντας – Παναγόπουλος, Λικα, Αλιμπέρτης, Ντονης, Γυφτάκης, Στεφάνου, Καραγεωργίου (Σουλταμπαλογλου, Μαρτουλας, Σταυρουλάκης, Hoxhaj, Γιατράς, Παπακώστας).

ΑΓ. ΙΕΡΟΘΕΟΣ: Τασούλας, Μούτσα, Γκόντα, Μάρκο, Παπανικολάου, Θεοδοσίου, Duro, Καράι, Μπάκας, Τσιάτσης, Ντόμπρος (Κανελλόπουλος, Πατεράκης, Παπαδόπουλος, Τζιμας, Γραφάκος, Ρήγας, Ραλλης).



Leave a Reply