Κ18: Άμιλλα – Ελπίδα Αγ. Αν. 3-3

Αν δεν καταφέρεις να νικήσεις, τουλάχιστον μην χάσεις, λέει ένας από τους άγραφους ποδοσφαιρικούς κανόνες και η Κ18 της Άμιλλας κατάφερε ακριβώς αυτό, βελτιώνοντας σημαντικά την αγωνιστική της εικόνα.

Η Ελπίδα Αγίων Αναργύρων πήρε προβάδισμα δύο τερμάτων πριν τη συμπλήωρση μισής ώρας αγώνα, εκμεταλλευόμενη ένα εκτός περιοχής σουτ και δύο αμυντικά λάθη των γηπεδούχων, ωστόσο αυτή τη φορά οι νεαροί ποδοσφαιριστές του Ηλία Στέφου αντέδρασαν σωστά και αφού κέρδισαν το αριθμητικό πλεονέκτημα (αποβολή Παπαδόπουλου στο 37′), επέστρεψαν στο παιχνίδι με την έναρξη της επανάληψης.

Μια κακή απομάκρυνση της μπάλας έδωσε και πάλι το προβάδισμα στην Ελπίδα, αλλά με το δεύτερο γκολ του Ριζόπουλου, που ολοκλήρωσε μία θεαματική συνεργασία Κουτρούλα-Κωφίδη, διαμορφώθηκε το τελικό 3-3

Σκόρερς: 41′, 51′ Ριζόπουλος, 43′ Κουτρούλας / 6′ Καλαμίδας, 28′ και 45′ Ταφίλι.

Διαιτητής: Κατελανάκης. Βοηθοί: Μπαντής, Γαλαριώτης.

ΑΜΙΛΛΑ: Μαϊδανός, Ρότσι, Πήδουλας, Κουτρούλας, Ρεπάι, Κατσιούλας, Ασίμης, καπίρης Κ., Ριζόπουλος, Γκορίτσι, Κωφίδης (Καπίρης Γ., Μπαντές, Ζαχαριουδάκης, Παπαδάκης, Παναγκασίδης, Τσώλης).

ΕΛΠΙΔΑ ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ: Παππάς, Σπυρόπουλος, Στεφανι, Στάθης, Καλαμίδας, Μαρσώνης, Ζουμπούλιας, Παπαδόπουλος, Ταφίλι, Μπέσσης, Παλαιολόγου (Σαϊτας, Λίτσι, Ασράμα, Λαουτάρης, Βογιατζάκης, Φυλλος).

  • Νίκη με σκορ 4-1 επί του αντίστοιχου τμήματος του ΠΑΟ Καλλιθέας πέτυχε η Κ16 της Άμιλλας, το απόγευμα του Σαββάτου, στο πλαίσιο του Acropolis Tournament, στην Τσαλαβούτα.

Leave a Reply