Κ17: ΕΠΣ Κορινθίας – ΕΠΣ Αθηνών 2-1

Δεν ήταν υποδεέστερη του αντιπάλου της, αλλά σε καμία περίπτωση δεν ήταν η “απόλυτη” ομάδα της φάσης των ομίλων, ούτε καν η ομάδα που πέρασε χωρίς πρόβλημα από την Κορινθία (στο γήπεδο Τραγάνας Κιάτου) την 6η αγωνιστική.

Η Μικτή Κ17 της ΕΠΣ Αθηνών δεν συνεχίζει στα ημιτελικά του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων, αφού ηττήθηκε στη Νέα Πέραμο από το αντίστοιχο συγκρότημα της Κορινθίας, με σκορ 2-1.

Το μοιρασμένο πρώτο μέρος, με δύο καλές στιγμές για κάθε ομάδα, δεν είχε γκολ, αντίθετα η επανάληψη είχε τρία σε συνολικό αριθμό τελικών προσπαθειών εντός εστίας που δεν ξεπέρασαν τα δάκτυλα του ενός χεριού.

Σκόρερς: 62′ και 80′ Βασίλας / 77′ Τσαντήλας.

Διαιτητής: Λάμπρου. Βοηθοί: Μαυρομάτης, Καραγιάννης (Δυτ. Αττικής).

ΕΠΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ (Γιάννης Αλεξόπουλος): Μπιτζινης, Τριαντάφυλλος, Παλαιολόγος, Μπεκιάρης, Κόκκινος, Δαμουλιάνος Σ. , Γεωργίου, Τσιράκης, Μπίμπας (78′ Κωστούρος), Βασίλας (90′ Σαντικάι), Πυργάκης (46′ Βλάχος).

ΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ (Τάσος Δημητρίου): Μανιατόπουλος, Τσιρβούλης, Γκλέτσος, Παρασκευάς (86′ Τουμαράς), Ντόη, Κυργοτάσης, Τσαντήλας, Πέτρενας (72′ Λέκκας), Τζήμας (72′,Νίνος), Μαθιούδης (72′ Ευαγγελίου), Χαραλάμπους.

Ο αγώνας της Νέας Περάμου σε παραγωγή του NF Studio (Ν. Φωτιάδης)

΄



Leave a Reply