Κ16(SL): Όμιλος – Ένωση Π. 1-1

Δύο απευθείας εκτελέσεις φάουλ έκριναν την εξ αναβολής αναμέτρηση Α.Ο. Περιστερίου – Α.Ε. Περιστερίου για τον 2ο όμιλο της κατηγορίας Κ16, του τουρνουά Soccerlink, το πρωί τη Κυριακής (1-1).

Μοιρασμένο το πρώτο μέρος, με τον Όμιλο να ξεκινάει καλύτερα και να προηγείται στο σκορ με τον Παππά και την Ένωση να απαντάει με τον ίδιο τρόπο (απευθείας φάουλ) του Καραχάλιου, ενώ σημείωσε ένα ακόμη τέρμα που ακυρώθηκε ως οφσάιντ.

Χωρίς πολλές ευκαιρίες παιχνίδι κέντρου στην επανάληψη, με τον Α.Ο. Περιστερίου να έχει την σημαντικότερη με μια ακόμη απευθείας εκτέλεση φάουλ που σταμάτησε στο δοκάρι, όντας συνολικά καλύτερος.

Α.Ο. ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (Φραγκίσκος Χίος): Παπανης, Σαγρής, Σενγκιέργκης, Ευαγγελάτος, Καραμπέκιος, Δημόπουλος, Τσιφτσής, Μπογιατζής, Πυρωτης, Ταξιάρχης, Παππάς (Χρύσανθος, Μπέτσης, Καρίμ).

Α.Ε. ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (Σπύρος Νταλαγεώργος): Τασούλας, Σαμαράς, Καναβάς, Πανταζής, Καραχάλιος, Μεγαλοοικονόμου, Χατζηβασιλείου, Σταθής, Μαγουλάς, Αντωνόπουλος, Χαϊκάλης (Αλεξανδράκης, Λεζνίν, Βουλιέρης).Leave a Reply