Κ16(SL): Ολυμπιακός Λ.-Κηπούπολη 3-2

Κόντρα στον “απόλυτο” (4/4) Ολυμπιακό Λιοσίων, η Κ16 της Κηπούπολης διεκδίκησε κάτι περισσότερο από απλή αναγνώριση, αλλά παρά τα δύο γκολ ενεργητικό, ηττήθηκε με σκορ 3-2.

Ήταν μάλιστα αυτή που προηγήθηκε στο 18′ με κεφαλιά του Σταματογιαννόπουλου από ασίστ Κολοκυθά, αλλά η αντίδραση των γηπεδούχων δεν περιορίστηκε στην ισοφάριση του 27ου λεπτού κι έφερε πλήρη ανατροπή (35′ – 47′) σε 3-1.

Το τελικό 3-2 διαμορφώθηκε στο 8′, με τον Σταματογιαννόπουλο να αξιοποιεί εξαιρετική ασίστ του Στάμου.

ΚΗΠΟΥΠΟΛΗ (Δ.Τσουκνάκης): Δουλγεράκης, Κατσακούλας Π., Κολοκυθάς, Λόντος, Γιώργης, Κατσακούλας Κ., Σταματογιαννόπουλος, Μπαρδώσας, Σιουρούνης, Κατρισιώσης, Αναστασόπουλος (Δημητρίου, Κόκλας, Τσακοπιάκος, Μιχάλης, Στάμου, Βούρτσης).

  •  Ήττα με το ίδιο σκορ 3-2 και στο φιλικό κόντρα στο αντίστοιχο συγκρότημα του ΠΑΟ Ρουφ, που μπήκε πολύ δυνατά στην αναμέτρηση και πήρε αέρα τριών τερμάτων (8′, 40′ και 42′), με τους Κατρισιώση και Κολοκυθά να εναλλάσσονται στους ρόλους δημιουργού – εκτελεστή και να μειώνουν στο τελικό 3-2, στο 50′ (προβολή Κατρισιώση σε ασίστ Κολοκυθά) και το 56′ (εύστοχο πέναλτι Κολοκυθά που κέρδισε ο Κατρισιώσης) αντίστοιχα.

Αγωνίστηκαν οι Χριστοφιλόπουλος, Ανωγιάτης, Τσαμπάς, Κολοκυθάς, Τσακοπιάκος, Μπαρδώσας, Δημητριάδης, Βούρτσης, Μουλάς, Κατρισιώσης, Μίχας, Βενέτης, Κατσακούλας Κ. και Κατσακούλας Π.

 

Leave a Reply