Κ16: Φωστήρας – Α.Ο. Περιστερίου 2-1

Στην εκπνοή “λύγισε” η Κ16 του Α.Ο. Περιστερίου στον Ταύρο, κόντρα στο αντίστοιχο συγκρότημα του Φωστήρα που διατηρήθηκε έτσι σε απόλυτους αριθμούς (6/6), μετά από 6 αγωνιστικές στη δεύτερη φάση του πρωταθλήματος της ΕΠΣΑ.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν πολύ νωρίς στο παιχνίδι, αλλά οι Περιστεριώτες είχαν απάντηση πριν την ολοκλήρωση του πρώτου μέρους, που κύλισε μάλλον ισορροπημένο, τουλάχιστον σε ό,τι αφορά στην κατοχή μπάλας.

Δεν άλλαξε η εικόνα και στην επανάληψη, με τους νεαρούς ποδοσφαιριστές του Φωστήρα να διατηρούνται εκτός επικίνδυνης ζώνης για την εστία του Ομίλου, αλλά να βρίσκουν γκολ στο τελευταίο λεπτό της κανονικής διάρκειας και να το πανηγυρίζουν δεόντως.

Σκόρερς: 6′ Καραΐσκος, 70′ Νικολόπουλος / 28′ Κατσίκης.

Διαιτητής: Μαμουνής, Βοηθοί: Μπακογιάννης, Γκίκας.

ΦΩΣΤΗΡΑΣ: Μπαλτάς, Μπαστιανάκης, Χατζηκυριάκος, Γκούντζι, Νικολόπουλος, Νικολάου, Κρητικός, Καραΐσκος, Μπάλα, Μίτα, Κυριακίδης (Ματσαβέλας, Δημακάκος, Κουτσοκώστας, Κύριος).

Α.Ο. ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ: Πύλιος, Δουλής, Μητρόπουλος, Μάσαμπ, Μπέσιος, Παπαχριστοδούλου, Τσακλάνος, Κεχαγιάς, Κατσίκης, Μπρκόβιτς, Πάπα (Γκουμάς, Λυμπέρης, Παπαδάτος, Ασπρομάτης, Μπαρδάκης).

Leave a Reply