Κ16: Φοίνικας – Κηπούπολη 1-2

Η Κ16 της Κηπούπολης ήταν η νικήτρια του ντέρμπι πρωτοπόρων, κόντρα στο αντίστοιχο συγκρότημα του Φοίνικα και αυτή που μπαίνει ως πρώτη του ομίλου στην τελική φάση του πρωταθλήματος της ΕΠΣΑ.

Οι νεαροί ποδοσφαιριστές των Δημήτρη Χιώτη και Δημήτρη Τσουκνάκη έδωσαν ένα παιχνίδι με δύναμη, σχετικά γρήγορο ρυθμό, αλλά λιγοστές τελικές προσπάθειες εντός εστίας και γκολ που προήλθαν σπό στημένες μπάλες ή λάθη.

Οι δύο ομάδες ισοβάθμισαν με 19 βαθμούς, αλλά η Κηπούπολη είναι 1η έχοντας νικήσει το μεταξύ τους παιχνίδι και ο Φοίνικας 2ος, αμφότεροι όμως κέρδισαν το πλεονέκτημα έδρας (και ισοπαλίας) στη φάση των “16”.

Σκόρερς: 67′ Παπαδόπουλος / 23′ Γερεντές, 48′ Σταματογιαννόπουλος.

Διαιτητής: Κοντογιαννης.

ΦΟΙΝΙΚΑΣ: Σταυρόπουλος, Κοκκώνης, Κασούνης, Σιδεράς Π., Αρβανιτίδης, Παπαπαναγιώτου, Παπαδόπουλος, Βασιλάκης, Χρυσοστόμου, Καραγιώργος;, Κόπελας (Παζαρακιώτης, Μαζαρος, Νασίμπωφ).

ΚΗΠΟΥΠΟΛΗ: Δουλγεράκης, Γιώργης, Κατσακούλας Π., Γερεντές, Λόντος, Κατσακούλας Κ., Δημητρίου, Μπαρδώσας, Σταματογιαννόπουλος, Στάμου, Σιουρούνης (Τσακοπιάκος, Κόκλας, Τσαμπάς, Μουλάς, Ρισσάκης, Κολοκυθάς).Leave a Reply