Κ16: Φοίνικας – Α.Ο. Περιστερίου 1-5

Αμφίρροπο παιχνίδι για ένα ημίχρονο, αλλά με ξεκάθαρο νικητή στην επανάληψη, η αναμέτρηση των Κ16 Φοίνικα και Α.Ο. Περιστερίου, στο κεντρικό γήπεδο των αθλητικών εγκαταστάσεων της Χωράφας.

Οι νεαροί ποδοσφαιριστές των Μπάμπη Σαρρή και Σάκη Αναστασόπουλου πήγαν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα μεταξύ των ημιχρόνων με το δίκαιο σκορ ημιχρόνου 1-1, ωστόσο η αγωνιστική εικόνα ήταν εντελώς διαφορετική στο δεύτερο μέρος.

Οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν δύο γκολ με τη συμπλήρωση των πρώτων δέκα λεπτών της επανάληψης και κάθισαν για τα καλά στη θέση του οδηγού, την οποία και δεν εγκατέλειψαν ως το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή. Βρήκαν μάλιστα άλλες δύο φορές τον δρόμο για τα αντίπαλα διχτυα, διαμορφώνοντας το τελικό 1-5.

Σκόρερς: 31′ Καμπουρίδης / 27′ Μπρκόβιτς, 43′ Μάσαμπ, 46′ (πεν.) Κατσίκης, 53′ Τσακλάνος, 65′ Παπαδάτος.

Διαιτητής: Πίτσος.

ΦΟΙΝΙΚΑΣ: Κακουριώτης, Κύρτσιος, Δρέσιος, Φακιδάρης, Γιώτης, Κολοβός, Πατέλης, Δέλγας, Καμπουρίδης, Βάββας, Χάβαρης (Σταυρινός, Γκιολές, Τσουκαλάς, Καλαντζής, Λαμπρόπουλος, Κανταρης).

Α.Ο. ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ: Πύλιος, Δουλής, Μητρόπουλος, Μάσαμπ, Μπέσιος, Τσιλεπής, Μπαρδάκης, Πάπα, Κατσίκης, Μπρκόβιτς, Τσακλάνος (Λυμπέρης, Λάζη, Γκουμάς, Ασπρομάτης, Παπαδάτος, Πλευρίτης).

Leave a Reply