Κ16: Φοίνικας – Αίμος Πετρ. 2-0

Με γκολ στο τελευταίο πεντάλεπτο και των δύο ημιχρόνων, η Κ16 του Φοίνικα Περιστερίου πέτυχε σπουδαία νίκη επί του δεύτερου στη βαθμολογία του 1ου ομίλου, Αίμου Πετρούπολης, με σκορ 2-0, στο κεντρικό γήπεδο των αθλητικών εγκαταστάσεων της Χωράφας.

Το πρώτο μέρος ήταν μοιρασμένο σε χρόνο δημιουργίας και τελικές προσπάθειες, με τον Φοίνικα να μπαίνει μπροστά στο σκορ με το γκολ του Μπούζο και να κρατάει το μηδέν με εξαιρετικό τον Διαμαντη κάτω από τα δοκάρια.

Στην επανάληψη, οι νεαροί ποδοσφαιριστές του Ηλία Θεοδωρακόπουλου ήταν καλύτεροι στο δεύτερο μισό του γηπέδου, δεν επέτρεψαν μεγάλες φάσεις κοντά στην περιοχή τους και διαμόρφωσαν το τελικό 2-0 στην εκπνοή της αναμέτρησης, με τον… συνήθη ύποπτο Μαρκαντωνάτο.

Ήταν η δεύτερη απώλεια βαθμών για την ομάδα της Πετρούπολης που ην έφερε πλέον 5 βαθμούς πίσω από την κορυφή και τον πρωτοπόρο Ατρόμητο.

Σκόρερς: 30′ Μπούζο, 70′ Μαρκαντωνάτος / –

Διαιτητής: Ναούμ.

ΦΟΙΝΙΚΑΣ: Διαμαντης, Τσίχλης, Χαβαλίνας, Ανδριανάκος, Μπούρας, Ζαμπακας, Μαρκαντωνάτος, Μαγαλιός, Καμπουρίδης, Ηλιόπουλος, Μπούζο (Πλατής, Βασίλενας, Σταθόπουλος, Λαμπρίτσιος).

ΑΙΜΟΣ ΠΕΤΡ.: Ζυμάρης, Σταθόπουλος, Τσάμη, Κουκλινος, Κάντζιος, Δασκαλάκης, Μπενέας, Μανταλόβας, Θεοδωρόπουλος, Ντόβας, Κεσίδης (Παπαντωνόπουλος, Γουναρίδης, Ρηγούτσος, Στάικος).

Leave a Reply