Κ16: Φοίνικας – Άρης Πετρ. 4-2

Το δεύτερο μισό της επανάληψης είχε όλο το… ζουμί στην αναμέτρηση των Κ16, Φοίνικα και Άρη Πετρούπολης, αφού στη διάρκειά του σημειώθηκαν τα πέντε από τα έξι -συνολικά- γκολ του αγώνα.

Οι νεαροί ποδοσφαιριστές του Ηλία Θεοδωρακόπουλου έκλεισαν το πρώτο μέρος με προβάδισμα ενός γκολ και παρ’ ότι ισοφαρίστηκαν δύο φορές, είχαν τον τρόπο και τις ευκαιρίες να “καθαρίσουν” το παιχνίδι και να επιστρέψουν στα τρίποντα.

Σύμφωνα με τους ανθρώπους της ομάδας της Πετρούπολης ήταν το τελευταίο παιχνίδι της Κ16 στη διοργάνωση, αφού εντός της εβδομάδας θα ανακοινώσουν την απόσυρση του τμήματος από το πρωτθλημα της ΕΠΣΑ.

Σκόρερς: 26′, 49′ Μαγαλιός, 62′ Μαρκαντωνάτος, 65′ Ηλιόπουλος / 45′, 53′ Βλασσόπουλος.

Διαιτητής: Μαρδας.

ΦΟΙΝΙΚΑΣ: Διαμαντης, Λαμπρόπουλος, Χαβαλίνας, Ανδριανάκος, Βαβίλης, Ζαμπακας, Μαρκαντωνάτος, Μαγαλιός, Καμπουρίδης, Μπούζο, Τσίχλης (Πλατής, Ηλιόπουλος, Βασίλενας, Σταθόπουλος, Καπνισης, Σκουλιδας).

ΑΡΗΣ ΠΕΤΡ.: Κωτσόπουλος, Σταθιανός, Ξηντάρας, Καγκιας, Γκότσης, Κολοκυθάς, Σπανάκης, Μπονώρας, Τσουμάρης, Ιωαννίδης, Βλασσόπουλος (Μίχας, Μεξάκης, Μπολάνης)

(Η κεντρική φωτογραφία είναι από την είσοδο των ομάδων στην αναμέτρηση του αντρικού τμήματος με την ΑΕ Μεταμόρφωσης (1-0 με γκολ του Ζαρκαδα στο 64′), όπου για δεύτερο συνεχόμενο εντός έδρας παιχνίδι (Φοίνικας – Άρης Καλαμακίου 2-1 το προηγούμενο) παιδιά της Ακαδημίας συνόδευσαν τους ποδοσφαιριστές στον αγωνιστικό χώρο).

Leave a Reply