Κ16: Ο Ατρόμητος Αθ. στους “4”!

Ο επιβλητικός τρόπος με τον οποίο πέρασε στην ημιτελική φάση των ισχυρών εκτοξεύει για μία ακόμη φορά τον πήχη των προσδοκιών, αλλά γι’ αυτό είναι ο Ατρόμητος!

Η Κ16 της ομάδας του “αστεριού” πέρασε σαν σίφουνας από τον “Χ. Παυλίδης” του Ταύρου, παρασύροντας στη δίνη του το αντίστοιχο συγκρότημα του Απόλλωνα Χαλανδρίου, με σκορ 4-1.

Οι νεαροί ποδοσφαιριστές του περιστεριώτικου συλλόγου είχαν ήδη προβάδισμα δύο τερμάτων από το πρώτο μέρος και πέτυχαν άλλα τόσα στην επανάληψη, χωρίς να αμφισβητηθούν ούτε δευτερόλεπτο.

Πρωταγωνιστής ο Φανός που πέτυχε χατ τρικ, ενώ με απευθείας εκτέλεση φάουλ σκόραρε ο Λοϊζίδης.

Ο τεχνικός Βαγγέλης Κωνσταντίνου είχε στη διάθεσή του και χρησιμοποίησε τους Γαρείο, Γιαννακόπουλο, Τσιαμπέλα, Κατσίχτη, Δημοσθενιάδη, Αλεξίου, Σαρηγιάννη, Χότα, Φανό, Λοϊζίδη, Καψή (Ζαγαρέλος, Μίχας, Παναγιωτάκης, Βελέντζας, Χίκα, Τσανάι).

Η κλήρωση για την ημιτελική φάση θα πραγματοποιηθεί στις 10 το πρωί της Τρίτης στα γραφεία της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αθηνών. Οι δύο ημιτελικοί θα διεξαχθούν σε ουδέτερο γήπεδο κι εφ’ όσον δεν υπάρξει νικητής στην κανονική διάρκεια θα ακολουθήσει απευθείας η διαδικασία των πέναλτι .

Leave a Reply