Κ16: Κηπούπολη – Φωστήρας 1-2

Το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού, λέει ο λαός μας και η Κ16 της Κηπούπολης τιμωρήθηκε δύο φορές από δυνατή εκτέλεση αράουτ στη μικρή της περιοχή και γνώρισε την ήττα από το αντίστοιχο συγκρότημα του Φωστήρα, με σκορ 2-1.

Τα δύο αυτά γκολ έδωσαν προβάδισμα δύο τερμάτων στους φιλοξενούμενους στο πρώτο δεκάλεπτο της επανάληψης (0-0 αποτέλεσμα ημιχρόνου), έδωσαν γρήγορο ρυθμό στο ήδη ανοικτό παιχνίδι, με ευκαιρίες εκατέρωθεν και παρ’ ότι οι νεαροί ποδοσφαιριστές του Δημήτρη Τσουκνάκη μείωσαν στο 51′, δεν κατάφεραν στον εναπομείναντα χρόνο να φέρουν το παιχνίδι στα ίσα και να το διεκδικήσουν.

Σκόρερς: 51′ Κατσάτσος / 37′ Σανε, 45′ Κρητικός.

Διαιτητής: Χρήστου.

ΚΗΠΟΥΠΟΛΗ: Παυλάτος, Σούμπας, Μπίσκος, Φαρμάκης Β., Κλειδής, Σαββουλίδης, Δουμας, Σεριφης, Μιχαλόπουλος Π., Φαρμάκης Ι., Θεοχαρίδης (Ζούγρης, Τσίκο, Δημοσθενιάδης, Μανώλης, Κατωπόδης, Κατσάτσος, Χαροκόπος).

ΦΩΣΤΗΡΑΣ: Μπαλτάς, Μπαστιανάκης, Χατζηκυριάκος, Νικολόπουλος, Γκουντζης, Σκόκοτας, Κρητικός, Νικολάου, Σανε, Μίτβα, Ματσαβέλας (Καραΐσκος, Κουτσοκώστας, Φαλιάγκας).

Κ14: Ισοπαλία στο Soccerlink

Ισόπαλο με σκορ 1-1 αναδείχθηκε το τμήμα της Κ14 που παίρνει μέρος στο Soccerlink (Ευ αγωνίζεσθαι Δυτικών Προαστίων), αντιμετωπίζοντας εντός έδρας την ομάδα του Δήμου Πετρούπολης.

Ο Ντουμης ήταν αυτός που σκόραρε για την Κηπούπολη, ισοφαρίζοντας σε 1-1 με απευθείας εκτέλεση φάουλ, στο παραθυράκι της εστίας των φιλοξενουμένων.

Βάσει ευκαιριών, οι γηπεδούχοι δικαιούνταν τη νίκη, αλλά θα έπρεπε να τις αξιοποιήσουν.

Έπαιξαν οι Κυριακόπουλος, Δημητρίου, Μπουκουρίτσης, Ψυχάρης, Γεωργοστάθης, Ντουμης, Χρονάκης, Μπαλιώτης, Γεωργόπουλος, Σταματογιαννόπουλος, Μόσαλος, Δημητριάδης, Κόκλας, Αμήν, Καραπετης, Κοτσώνης, Ρηγας και Γερεντές.

Leave a Reply