Κ16: Κεραυνός Πετρ. – Ανθούπολη 5-1

Τίποτε δεν προμήνυε μετά το άκαρπο (0-0) πρώτο μέρος, την καταιγίδα γκολ που θα ξεσπούσε στην επανάληψη. Πέντε τον αριθμό είχε το δεύτερο ημίχρονο, τα τέσσερα από τους γηπεδούχους (Κεραυνός Πετρούπολης) που πήραν προβάδισμα δύο τερμάτων στο πρώτο πεντάλεπτο και απέκτησαν και αριθμητικό πλεονέκτημα.

Συγκεκριμένα, με δύο γρήγορα σε βάρος της γκολ, στο 3ο και το 5ο λεπτό της επανάληψης, η Κ16 της Ανθούπολης έχσσε και τον Μπαντίλλι που αποβλήθηκε στο 55′ και όταν μείωσε λίγα λεπτά αργότερα και ρίσκαρε για να ξαναμπεί στο παιχνίδι, δέχθηκε άλλα δύο γκολ σε συνθήκες κόντρα επιθεσης.

Απόλυτα δίκαιη η νίκη του Κεραυνού που ανέβηκε στη δεύτερη θέση με ματς περισσότερο από τον Α.Ο. Περιστερίου και την Α.Ε. Ιλίου.

Σκόρερς: 38′ Παρασκευούδης, 40′ Ραποτικας, 59′ Παναγιωτόπουλος, 61′ Τσαμαδος, 69′ Γρομιτσάρης / 57′ Ντόκο.

Διαιτητής: Παντελης.

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΠΕΤΡ.: Δασκαλόπουλος, Θεοδωρακόπουλος, Παπαγιαννόπουλος, Γρομιτσάρης, Τσαμαδός, Άλλας, Νομικός, Παρασκευούδης, Ραποτικας, Παναγιωτόπουλος, Πασκος (Παπαδημητρίου, Μπάρτζης, Βεττος).

ΑΝΘΟΥΠΟΛΗ: Φούκας, Μπαντίλλι, Λαζαράκης, Κάτσενος, Βίτος, Καλδής, Κατής, Ντόκο, Ροΐδης, Παπαχριστοδούλου, Βανταράκης (Ζαφειρόπουλος, Παυλάκης).







Leave a Reply