Κ16: Καλαμάκι – Κηπούπολη 1-3

Δεύτερη συνεχόμενη νίκη (και τρίτη συνολικά) για την Κ16 της Κηπούπολης, που επικράτησε εκτός έδρας της ομάδας του Καλαμακίου με σκορ 1-3.

Η ισοφάριση των γηπεδούχων στα πρώτα λεπτά της επανάληψης (0-1 το σκορ ημιχρόνου από το 8′ με πλασέ του Σερίφη) δεν άλλαξε τα δεδομένα στην αναμέτρηση, με την Κηπούπολη να διατηρεί τον έλεγχο και να απαντά με δύο γκολ στο δεύτερο μισό (55′ πλασέ Κατσάτσου και 67′ δυνατό σουτ Σκαμάνη) που απλά απέδωσαν δικαιοσύνη ως προς την αγωνιστική εικόνα.

Οι νεαροί ποδοσφαιριστές του Δημήτρη Τσουκνάκη έχοντας ολοκληρώσει τα παιχνίδια τους με τις ομάδες της πρώτης τετράδας, μπαίνουν σε μία περίοδο αγώνων, με ομάδες που βρίσκονται στη μέση και το δεύτερο μισό του βαθμολογικού πίνακα και χτίζοντας ένα καλό σερί μπορούν να ονειρεύονται την τελική φάση.

Διαιτητής: Μητροφάνης. Βοηθοί: Νικολαρης, Δεμερτζίδης.

Για την Κηπούπολη έπαιξαν οι Παυλάτος, Σούμπας, Τζαβάρας, Φαρμάκης Β., Κλειδής, Σαββουλίδης, Σκαμάνης, Φαρμάκης Ι., Σερίφης, Χαροκόπος, Θεοχαρίδης (Κατσάτσος, Ζούγρης, Τσίκο, Κατωπόδης, Μιχαλόπουλος Π., Τζαγκαράκης, Μιχαλόπουλος Σπ.).

Leave a Reply