Κ16: ‘Ηφαιστος – Φωστήρας 1-4

Καλύτερος ο Φωστήρας, πήρε ξεκάθαρο προβάδισμα από το πρώτο μέρος και υποχρέωσε τον Ήφαιστο σε διάλλειμμα του νικηφόρου σερί 2 αγώνων που του έδωσαν το εισιτήριο της πρόκρισης στην τελική φάση του πρωταθλήματος Κ16, των ισχυρών, της ΕΠΣΑ.

Οι νεαροί ποδοσφαιριστές του Δημήτρη Καριώτη δεν είχαν απάντηση στο πολύ όμορφο γκολ του Μ’ Μπαλά με τη συμπλήρωση του πρώτου δεκαλέπτου και με το σκορ να διαμορφώνεται στο 0-3 πριν πάνε στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα μεταξύ των ημιχρόνων, έχασαν και την πίστη τους για επιστροφή στο παιχνίδι.

Μπορεί το τελικό 1-4 να τους αδικεί ως έκταση σκορ, αλλά η νίκη του Φωστήρα ήταν πέρα για πέρα δίκαιη και απέδειξε ότι συγκαταλέγεται μεταξύ των φαβορί της φετινής διοργάνωσης.

Σκόρερς: 57′ (αυτ.) Κύριος / 10′ Μ΄Μπαλά, 27′, 35′ Μίτα, 46′ Κύριος X.

Διαιτητής: Γαλαριώτης. Βοηθοί: Σερμέτης.

ΗΦΑΙΣΤΟΣ: Τσέκερης, Στασινόπουλος, Κακουλίδης, Ιακώβου, Πετράς, Μαχαίρας, Φράρος, Καρούμπης, Λιούκας, Κολοκώτσιος, Μαστροκώστας (Λαμπρόπουλος, Τζαβάρας, Καρβουνιάρης).

ΦΩΣΤΗΡΑΣ: Μπαλτάς, Μπαστιανάκης, Κύριος Χ., Νικολόπουλος, Γκούντζι, Νικολάου, Κρητικός, Ματσαβέλας, Μ’ Μπαλά, Μίτα, Κυριακίδης (Κύριος Α., Μοσχοβίτης, Κιόρρι, Δημακάκος, Φαλιάγκας)

Leave a Reply