Κ16: Ηρακλής – Φοίνικας 3-4

Ούτε οι φιλότιμες προσπάθειες του ρέφερι να κερδίσει τις εντυπώσεις (με δύο ανύπαρκτα πέναλτι και άλλα τινά) έκαμψαν την διάθεση των νεαρών ποδοσφαιριστών των Κ16, Ηρακλή και Φοίνικα Περιστερίου να αναδειχθούν στους πραγματικούς πρωταγωνιστικές της αναμέτρησης και να χαρίσουν θέαμα και σασπένς σε όσους την παρακολούθησαν στο ΕΑΚ Ηφαίστου.

Πλήρως ισορροπημένο το πρώτο ημίχρονο με επιμέρους σκορ 2-2, γρήγορο εκ νέου προβάδισμα των γηπεδούχων (τρίτο στη σειρά) και διπλή απάντηση από τους φιλοξενούμενους συνθέτουν το φιλμ ενός αγώνα, που θα μπορούσε να είχε καταλήξει και στις δύο πλευρές, χωρις να χαρακτηρίζεται άδικο.

Σκόρερς: 4′ και 27′ (πεν.) Ευσταθόπουλος, 38′ Καπανταής / 6′ και 62′ Παπαδόπουλος, 32′ (πεν.) Αρβανιτίδης, 58′ Ρέντζος.

Διαιτητής: Κατώνης.

ΗΡΑΚΛΗΣ: Σταυρόπουλος, Καραμανώλης, Βυθούλκας, Χριστόπουλος, Βασιλάκος, Πλιάσσας, Λουκάς, Καπανταής, Ευσταθόπουλος, Πούλος, Πλατανόπουλος (Βασιλόπουλος, Plaku, Μέξας, Ηλιόπουλος, Καππάτος, Γαβριελάτος).

ΦΟΙΝΙΚΑΣ: Σταυρόπουλος, Γεωργόπουλος, Zefi, Σιδεράς Π., Αρβανιτίδης, Κοκκώνης, Γκρανόπουλος, Βασιλάκης, Παπαδόπουλος, Κόπελας, Ρέντζος (Αγγελόπουλος, Κασούνης, Βεργέτης).Leave a Reply