Κ16: Ηρακλής – Καματερό 1-2

Ήταν από τα παιχνίδια που χάνεις 1-3 βαθμούς, αλλά κερδίζεις πολύ περισσότερα μακροπρόθεσμα, με μια τέτοια “ένεση” στον ποδοσφαιρικό εγωισμό.

Η αναμέτρηση των Κ16, Ηρακλή και Καματερού, ανέδειξε νικητές τους φιλοξενούμενους, αφήνοντας τους Περιστεριώτες να αναρωτιούνται το πώς και το γιατί.

Με γκολ στο τελευταίο λεπτό και σκόρερ τον δυνατό άνεμο, ενώ προηγουμένως ο Ηρακλής μέτρησε δύο δοκάρια με Γκούντουβα και Δούλκαρη, σίγουρα το 1-2 δεν είναι το δικαιότερο αποτέλεσμα για το 70λεπτο που προηγήθηκε, αλλά γι’ αυτό σίγουρα δεν ευθύνεται η ομάδα του Καματερού που διεκδίκησε τις πιθανότητές της και επιβραβεύτηκε.

Αυτό που φταίει είναι οι ευκαιρίες που σπαταλήθηκαν για να μπει ο Ηρακλής μπροστά στο σκορ, όπως και το χαμένο πρώτο μέρος που είχε δικό του τον αέρα, αλλά δεν τον εκμεταλλεύτηκε απειλώντας από μέση έστω απόσταση, αλλά έψαχνε να μπει με τη μπάλα στα δίχτυα.

Σκόρερς: 49′ Παλιούρας Γ.Χ. / 5′ και 70′ Κεραμυδάς.

Διαιτητής: Τραντας. Βοηθοί: Σερμέτης, Λαδογιάννης.

ΗΡΑΚΛΗΣ: Φράγκος Μ., Γρηγορόπουλος, Παλιούρας Γ.Χ., Ζησιμόπουλος, Φράγκος Α., Τσαγδουρης, Σακάι, Δαουλας, Γκούντουβας, Μπενέτος, Θεοδωρέλος (Δασκαλόπουλος, Δούλκαρης).

ΚΑΜΑΤΕΡΟ: Βασιλόπουλος, Σκουλάς, Αποστολίδης, Ροδίτης, Ζενέλι, Μπερίκος, Πούλιος, Μονεμβασίτης, Ελευθέρογλου, Τόλλιας, Κεραμυδάς (Κούκι, Ρισσάκης, Κυρίτσης)

Leave a Reply