Κ16: Α.Ο.Περιστερίου-Κηπούπολη 3-1

Με την Κηπούπολη να μπαίνει πιο δυνατά στην αναμέτρηση, αλλά να μην αξιοποιεί 1-2 καλές φάσεις στο πρώτο τέταρτο (χαρακτηριστικότερη εκείνη του Σερίφη) για να πάρει προβάδισμα, ο Όμιλος αντέδρασε και περισσότερο αποτελεσματικός στο τελευταίο τρίτο του γηπέδου, βρήκε δύο τέρματα σε 4 λεπτά και κάθισε στη θέση του οδηγού, παρ’ ότι πρόσφερε το γκολ με το οποίο μείωσαν οι φιλοξενούμενοι πριν την εκπνοή του πρώτου μέρους (2-1).

Το δεύτερο μέρος κύλισε με τις Κ16, Α.Ο. Περιστερίου και Κηπούπολης να κυνηγούν το γκολ που θα έδινε σαφές προβάδισμα στον πρώτο ή θα επέτρεπε στη δεύτερη να επιστρέψει στο παιχνίδι. Και αυτή τη φορά, οι Ομιλίτες ήταν αυτοί που το πέτυχαν, μετά από εντυπωσιακή ενέργεια του Παπαδάτου και ελεύθερο πλασέ του Παντελή, διαμορφώνοντας το τελικό 3-1.

Σκόρερς: 24′ Κατσίκης, 27′, 49′ Παντελής / 32′ (πεν.) Σερίφης.

Διαιτητής: Ματσούκας.

Α.Ο. ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ: Μανός, Δουλής, Θεοδωρόπουλος, Πλευρίτης, Κοριώζος, Παπαχριστοδούλου, Παντελής, Παπα, Κατσίκης, Παπαδάτος, Πετρίδης (Φατούρος, Λάζη, Πήλιουρας, Δαούλας, Βουδούρης).

ΚΗΠΟΥΠΟΛΗ: Γερονικολός, Ζαραϊδώνης, Τζαβάρας, Σιαφάκας, Ντούμης, Σαββουλίδης, Θεοχαρίδης, Σαμούρης, Κατσάτσος, Σερίφης, Τζαγκαράκης Ε. (Καμαρινός, Χρονάκης, Παυλάκος, Σταμούλης, Τζαγκαράκης Ν., Παπαδόπουλος, Ανδρονιώτης).

Leave a Reply