Κ16: Α.Ο.Περιστερίου–Ατρόμητος 1-3

Αμφότερες έμειναν μακριά από τον μέσο όρο τελικών προσπαθειών στα παιχνίδια τους, αλλά η Κ16 του Ατρομήτου ήταν πιο αποτελεσματική στο τελευταίο τρίτο του γηπέδου και επικράτησε με σκορ 1-3 της αντίστοιχης του Α.Ο. Περιστερίου (είχε απουσίες στην επίθεση), στο ΕΑΚ Ηφαίστου.

Οι νεαροί ποδοσφαιριστές των Σάκη Αναστασόπουλου και Φώτη Παπαπαναγή έκλεισαν το πρώτο μέρος με το ισόπαλο 1-1 και τον Όμιλο να ζητάει πέναλτι σε χέρι στην περιοχή του “αστεριού”, αλλά τον διαιτητή να δείχνει να συνεχιστεί το παιχνίδι.

Στην επανάληψη, οι φιλοξενούμενοι κυκλοφόρησαν με μεγαλύτερη υπομονή την μπάλα και βρήκαν τα δύο γκολ που τους έδωσαν το τρίποντο. Στη φάση του δεύτερου γκολ, ο Καλύκας είναι σε θέση οφσάιντ στο ύψος της μικρής περιοχής, αλλά σηκώνει το πόδι και αφήνει τη μπάλα να περάσει από κάτω, στο σουτ του Γιαννη.

Σκόρερς: 31′ Παπαδάτος / 13′ Κασβίκης, 47΄ Γιαννη, 55′ Ζορμπάς.

Διαιτητής: Γκίκας.

Α.Ο. ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ: Μανος, Δουλής, Θεοδωρόπουλος, Λυμπέρης, Βότσι, Κοριώζος, Αμπαρτζίδης, Πλευρίτης, Πήλιουρας, Παπαδάτος, Πετρίδης (Βουδούρης, Λάζη, Φατούρος, Σαγρής).

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Καλιαρος, Τζαχρήστας, Μαλάκης, Υφαντόπουλος, Δέδες, Πατσατζόγλου, Γιάννη, Κασβίκης, Καλύκας, Κατσούρος, Λινάρδος (Πετρόπουλος, Γιορδαμπης, Ζήκος, Κρασώνης, Γιαννόπουλος, Καππας, Ζορμπάς).

Leave a Reply