Κ16: Α.Ο.Περιστερίου – Απόλλων Χ. 1-5

Σκληρή προσαρμογή στην πραγματικότητα των ομίλων των ισχυρών της δεύτερης φάσης για την Κ16 του Α.Ο. Περιστερίου, που υποδέχθηκε στο γήπεδο Χρυσούπολης το αντίστοιχο συγκρότημα του Απόλλωνα Χαλανδρίου και ηττήθηκε με σκορ 1-5.

Γεννημένοι το 2006 -μοναδική εξαίρεση ο τερματοφύλακας (2007)- οι φιλοξενούμενοι υπερείχαν σε πάρα πολλές περιπτώσεις και σωματοδομικά και ταχυδυναμικά και έφτασαν δίκαια στη νίκη, παρ’ ότι ο Όμιλος προηγήθηκε και ισοφαρίστηκε στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους.

Η επανάληψη ανήκε στους Χαλανδριώτες που πέτυχαν γρήγορα το 1-2 και με τρία επιπλέον τέρματα άνοιξν την ψαλίδα του σκορ στο τελικό 1-5.

Σκόρερς: 21′ (πεν.) Ματσούκας / 35′ Μουρτζίνος, 38′ Καναλουπίτης, 47′ Ζκέρης, 52′ Συφαλάκης, 58′ Μοσχούρης.

Διαιτητής: Σιδερης.

Α.Ο. ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ: Πετρίδης, Ροζης, Λαζαράκης, Σπυρόπουλος, Καραμπέκιος, Δημόπουλος, Παπαχριστοδούλου, Βασιλόπουλος, Παπάς, Ματσούκας, Τατίογλου (Μπογιατζής, Φακίτσας, Κλουβάτος).

ΑΠΟΛΛΩΝ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ: Γιαννούλης, Θώδης, Ζκέρης, Καναλουπίτης, Συφαλάκης, Μουρτζινος, Μοσχούρης, Παγώνης, Λαλιώτης, Κούρος, Παπαγεωργίου (Δράζιος, Παπαντωνόπουλος, Πουλιόπουλος, Βαβουλίδης, Αγγελόπουλος).



Leave a Reply