Κ16: Α.Ο. Περιστερίου – Ήφαιστος 2-2

Η βραδινή αναμέτρηση των Κ16 ολοκλήρωσε τη χθεσινή αγωνιστική “τριλογία” μεταξύ Ηφαίστου και Α.Ο. Περιστερίου για τα πρωταθλήματα ΕΠΣΑ, στο ΕΑΚ Ηφαίστου.

Και είχε τις πιο γερές δόσεις σασπένς, με αποκορύφωμα την ισοφάριση στα… χασομέρια, με τον πάγκο του Ομίλου να διατυπώνει ζωηρές αντιρρήσεις για τη διαχείριση του χρόνου των καθυστερήσεων εκ μέρους του ρέφερι.

Ήταν μία αναμέτρηση που είχε πολύ παιχνίδι στον χώρο της μεσαίας γραμμής, δυσανάλογες αριθμητικά τελικές προσπάθειες, αλλά και πάθος που δεν ξέφυγε από τα όρια του επιτρεπτού, μεταξύ ποδοσφαιριστών που έφυγαν με έντονη φόρτιση από το χορτάρι και την εκτόνωσαν εντός των αποδυτηρίων τους.

Σκόρερς: 7′, 24′ Τσακλανος / 26′ Κολοκώτσιος, 70′ Μαχαίρας.

Διαιτητής: Κωσταγιάννης.

Α.Ο. ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ: Πύλιος, Δουλής, Μητρόπουλος, Μάσαμπ, Μπέσιος, Τσιλεπής, Τσακλανος, Πάπα, Κατσίκης, Μπρκόβιτς, Μπαρδάκης (Λυμπέρης, Κονόμι, Γκουμάς, Ασπρομάτης, Παπαδάτος).

ΗΦΑΙΣΤΟΣ: Καριώτης, Στασινόπουλος, Κακουλίδης, Ιακώβου, Σίνα, Λαμπρόπουλος, Μαστροκώστας, Μαχαίρας, Λιούκας, Κολοκώτσιος, Καρούμπης (Φράρος, Περιστέρης, Πετράς, Τσέκερης, Βλαχιώτης, Βυτινιώτης, Γαλλιός).

Leave a Reply