Κ16: Α.Ο.Περιστερίου-Ήφαιστος 1-2

Δύο φορές προηγήθηκε η Κ16 του Ηφαίστου, ως τυπικά φιλοξενούμενη στο ΕΑΚ Ηφαίστου και πέτυχε τελικά να βγει νικήτρια από την αναμέτρηση με το αντίστοιχο συγκρότημα του Α.Ο. Περιστερίου, με σκορ 1-2.

Οι νεαροί ποδοσφαιριστές του Σάκη Καλογερόπουλου δεν διατήρησαν για πολύ το αρχικό προβάδισμα και έκλεισαν το πρώτο μέρος με το ισόπαλο 1-1, ωστόσο το γκολ που πέτυχαν σχεδόν με την έναρξη της επανάληψης έμεινε αναπάντητο από πλευράς Ομίλου, που υπέστη έτσι τη δεύτερη συνεχόμενη ήττα του, έχοντας πάντως εξασφαλίσει από καιρό την πρόκρισή του στους ισχυρούς του δεύτερου γύρου.

Το συγκρότημα του Σάκη Αναστασόπουλου είχε την ευκαιρία να ισοφαρίσει από τα έντεκα βήματα, αλλά δεν τα κατάφερε αυτή τη φορά (σκόρερ του πρώτου τέρματος) ο Λυμπέρης.

Σκόρερς: 27′ Λυμπέρης / 23′ Ευθυμιάδης, 38′ Ιακώβου.

Διαιτητής: Παπαγεωργίου.

Α.Ο.ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ: Σαγρής, Δουλής, Λάζη, Λυμπέρης, Βότσι, Πλευρίτης, Γκινάι, Πήλιουρας, Φατούρος, Παπαδάτος, Πετρίδης (Παπαχριστοδούλου, Βουδούρης, Κρητικός, Μανος, Κοριώζος, Κατσίκης).

ΗΦΑΙΣΤΟΣ: Κατσαρέας, Αναστασίου, Καρβουνιάρης, Προβατάρης, Σάββας, Τζαβάρας, Ιακώβου, Παππάς, Λαμπρόπουλος, Λάτσι, Ευθυμιάδης (Ίβρος, Χοντάι, Παπαδάκος, Γιαννακόπουλος).

Leave a Reply